Menu
 

Sestdiena, 25 Jūnijs 2022

Apšaudē Oslo centrā nogalināti divi cilvēki

Apšaudē Oslo centrā sestdien nogalināti divi cilvēki un aptuveni 20 ievainoti, paziņojusi Norvēģijas policija. Policija notikušo izmeklē kā teroraktu. Apšaude notika galvaspilsētas centrā pie naktskluba "London Pub", ko iecienījusi Oslo LGBTQ kopiena.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Turpina sarukt uzticība valdībai un medijiem

Saskaņā ar starptautiskā sabiedrisko attiecību uzņēmuma “Edelman” ikgadējā Uzticības barometra pētījuma datiem mūsdienu sabiedrības uzticība dažādām institūcijām turpina sarukt. Visvairāk cilvēki šobrīd uzticas uzņēmējdarbībai (61%). Sabiedrība sagaida daudz aktīvāku uzņēmēju iesaisti dažādu pilsonisko problēmu risināšanā. Tikmēr valdībai un medijiem uzticība turpina sarukt. Bažas par viltus ziņu izmantošanu kā manipulatīvu ieroci sasniegušas līdz šim augstāko slieksni – 76%. “Edelman” Uzticības barometrs ir ikgadējs uzticamības pētījums, kurā šogad piedalījās 36 000 respondentu no 28 valstīm.

Lasīt vairāk...

Pētniece: Iecere finansēt aģitāciju tikai latviešu valodā nenāks par labu sabiedrības saliedētībai

Grozījumi Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā, kas paredz, ka valsts finansējumu varēs piešķirt tikai tām priekšvēlēšanu aģitācijas formām, kas īstenotas latviešu valodā, nenāks par labu sabiedrības saliedētībai un iespējai partijām uzrunāt dažādus vēlētāju segmentus, sarunā ar aģentūru LETA savu viedokli pauda domnīcas "Sabiedriskās politikas centrs Providus" direktore un vadošā pētniece Iveta Kažoka.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.