Menu
 

Ceturtdiena, 12 Janvāris 2023

Smiltēns Ukrainas parlamentā: Aizvērt elles vārtus Ukrainā ir visas civilizētās pasaules pienākums

“Ar savu varonību jūs esat paveikuši neiespējamo – īstu atmodu! Gan kaujas laukos, gan raidot tik spēcīgu drosmes un apņēmības grūdienu, ka tas sasniedzis katru brīvās pasaules nostūri, sasniedzis miljardu ļaužu sirdis. Tas klīdinājis ilūziju miglu, radījis nepieredzētu solidaritātes un cilvēciskas sadarbības vilni un licis mūsu tautām atcerēties un novērtēt pašu galveno – mūsu brīvību, neatkarību un demokrātiju,” sacīja Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns ceturtdien, 12.janvārī, Kijivā uzrunājot Ukrainas parlamenta – Verhovna Radas – deputātus.

Lasīt vairāk...

Par labāko popmūzikas albuma godu sacentīsies pieci nominanti

Par "Zelta mikrofona" balvu kategorijā "Labākais popmūzikas albums" šogad sacentīsies mūziķis "Shipsea" ar ierakstu "Apgaismo mani", "Chris Noah" ar albumu "Red Light", "Marta" ar ierakstu "Dabas parādība", grupa "Sudden Lights" ar albumu "Miljards vasaru", kā arī apvienība "The Sound Poets" ar ierakstu "Pie vienas uguns", informēja balvas pārstāve Aiga Leitholde.

Lasīt vairāk...

Piecas kļūdas, kas liek saasināties ādas problēmām ziemā. Skaidro dermatologs

Ziemas periodā cilvēkiem piemīt paradums atslābt attiecībā uz rūpēm par pareizu ādas kopšanu. Taču vējš, auksts gaiss ārā, bet silts un sauss iekštelpās, izjauc ādas barjeras, tā vairs nespēj uzturēt normālu mitruma līmeni, kļūst raupjāka, sausāka, ne tik mirdzoša un starojoša kā gada citās sezonās. Pieļaujot vairākas kļūdas ādas kopšanā ziemā, paasinās arī dažādas ādas slimības, tai skaitā atopiskais dermatīts.

Lasīt vairāk...

Kristofs Blaus: burāšanā un biznesā komanda ir vissvarīgākā

Latvijā radītā veselības tehnoloģiju jaunuzņēmuma Nutrameg līdzdibinātājs Kristofs Blaus uzlādē biznesa ikdienā iztukšotās baterijas, burājot jūru un okeānu plašumos. Viņš ir burājis Adrijas, Egejas, Jonijas, Karību, Baltijas jūrā, pāri Atlantijas okeānam un piedzīvojis gan neaizmirstami skaistus brīžus, gan sliktus laikapstākļus un tehniskas problēmas, kas prasa ātru reakciju. Taču jebkurā situācijā uz ūdeņiem, tāpat kā biznesā, panākumi ir atkarīgi no tā, cik saliedēta un spējīga ir komanda.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.