Menu
 

Sestdiena, 25 Marts 2023

Pieci produkti, ko vērts iekļaut pavasara iepirkumu grozā

Pēc garās ziemas nav nekā patīkamāka kā svinēt pavasari ar jaunām, krāsainām un garšīgām lietām. Tāpat kā apģērbs tiek pielāgots laikapstākļiem, tā arī produktu iepirkumu grozos parādās jaunas, pavasarīgas tendences. Lociņi un dilles ir klasika, kad iedomājamies par pavasara garšu,  šoreiz palūkosimies uz ko netradicionālāku! Turpinājumā pieci interesanti produkti, ko ir vērts iekļaut pavasara iepirkumu grozā.

Lasīt vairāk...

Trīs idejas, kā pavadīt Zemes stundu ģimenes lokā

Sestdien plkst.20.30 miljoniem cilvēku visā pasaulē uz vienu stundu izslēgs apgaismojumu un elektroniskās ierīces, lai taupītu enerģiju, kopā mazinot siltumnīcefekta gāzu emisijas. Tas ir simbolisks notikums, kas atgādina – ikviens no mums ar pavisam nelielu ieguldījumu var palīdzēt mazināt klimata pārmaiņas. Bet ko iesākt, kamēr mājās tumšs?

Lasīt vairāk...

Sešas biežāk pieļautās kļūdas ceļojot: kā no tām izvairīties?

Ceļošana un citas kultūras iepazīšana ir viena no patīkamākajām un gaidītākajām gada nodarbēm, kurai cilvēki nereti gatavojas jau vairākus mēnešus iepriekš, rūpīgi sastādot budžetu un plānojot apskates vietu sarakstu. Taču bieži vien gan plānošanas procesā, gan izvēlētajā galamērķī pieļaujam kļūdas, kas rada lieku stresu un nepatīkamus starpgadījumus. Tāpēc zemāk apkopotas sešas biežāk pieļautās kļūdas, ko ceļotāji pieļauj plānojot ceļojumus un padomus, kā ceļot gudri un izvairīties no šādiem starpgadījumiem.

Lasīt vairāk...

Foto: Ādažos notiek starptautiskās militārās mācības "Kristāla bulta 2023"

Līdz 31. martam Ādažu poligonā un Ādažu un Ropažu novados norisinās Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes organizētās starptautiskās militārās mācības “Kristāla bulta 2023”. Mācībās piedalās aptuveni 3000 karavīru un vairāk nekā 1000 tehnikas vienību no Latvijas, ASV, Vācijas, Lielbritānijas un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas.

Lasīt vairāk...

Tevi lauza, tu sīksti turējies…

Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas iezīmētas mums labi ielāgotos datumos, kad notika vērienīgākās izsūtīšanas – 1941. gada 14. jūnijā un 1949. gada 25. martā. Bet neskaitāmas traģēdijas, represijas jau pirms un pēc tam pavadīja daudzas ģimenes, dzimtas visus garos padomju okupācijas gadus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.