Menu
 

Grupa "Sestā jūdze" dosies koncerttūrē pa Latviju, piestājot arī Stopiņu un Ikšķiles novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/grupasestajudze Foto: www.facebook.com/grupasestajudze

Latvijas kantrimūzikas grupa "Sestā jūdze" dodas savas pastāvēšanas laikā pirmajā brīvdabas koncerttūrē "Šī ir vienīgā diena, vienīgā nakts", sniedzot klausītājiem iespēju atkal satikties pēc ilgāka pārtraukuma. Grupa viesosies arī Stopiņu un Ikšķiles novadā.

Vasaras vakaru koncertturneja "Šī ir vienīgā diena, vienīgā nakts" norisināsies, aptverot vienpadsmit Latvijas skaistākās un lielākās brīvdabas estrādes. Kā norāda grupas pārstāvji, koncerti būs kā spirgts veldzējums, aicinot baudīt brīvdabas romantisko un vasarīgo noskaņu, kādu ar savām dziesmām spēj uzburt tikai "Sestās jūdzes" mūziķi.

Saviem klausītājiem grupa, kas šogad svin 19 gadu dzimšanas dienu, sagādājusi īpašu pārsteigumu: koncertos skanēs ne tikai visu laiku populārākās grupas dziesmas "Atvars", "Ievai", "Upe", "Gan jau" un citas, bet klausītāju vērtējumam tiks nodotas arī pavisam jaunas un vēl nekur nedzirdētas dziesmas no drīzumā gaidāmā grupas albuma "Upe". "Tieši jūs būsiet paši pirmie, kuri dzirdēs jaunās dziesmas "Aicini mani pie sevis", "Labākās dienas", "Mazā upe", "Mūsu fotogrāfija", "Kas zina, kā būs", "Tā pati dien, tikai līst" un citas, lai iemīļotu tās uz visiem laikiem," pauž mūziķi.

Kā stāsta grupas solists un dziesmu autors Agris Gedrovičs: "Šoreiz viss būs citādi. Jūsu būs mazāk, bet mūsu – tikpat. Mēs patiesi ilgojamies pēc saviem klausītājiem, neatkarīgi no ierobežojumiem un vietu skaita! Kopā pavadīsim īpašu vakaru, atskatoties uz jau paveikto un paveroties nākotnē. Būs romantiski un skaisti! Šis ir laiks, kad neko nevar zināt; iespējams, patiešām var būt "vienīgā diena, vienīgā nakts", kad varam tikties. Tāpēc ņemiet līdzi pledus, lai varat ne tikai izvēlēties estrādē distancēšanās vietu, bet arī nolīst kādā romantiskā stūrītī un baudīt. Mēs jūs ļoti gaidīsim!"

Biļetes uz koncertiem iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā: www.bilesuparadize.lv. Pirmo 100 biļešu cena – 10 eiro. Interesenti tiek aicināti tās iegādāties laikus, jo, ievērojot valstī noteikto sanitāro protokolu un distancēšanos, biļešu skaits ir ierobežots. Koncerttūres "Šī ir vienīgā diena, vienīgā nakts" koncerti Pierīgā notiks: 28.augustā Stopiņu Līgo parka estrādē un 29.augustā Ikšķiles brīvdabas estrādē.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.