Menu
 

Stopiņu novadā ar krāšņu pasākumu piecu gadu jubileju svinēs apģērbu zīmols "Mayra"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

29.augustā Stopiņu novada Rubeņu kalna pļavu brīvdabas estrādē ar krāšņu pasākumu pazīstamais apģērbu zīmols "Mayra" svinēs piecu gadu jubileju. Koncertā, kas sāksies plkst.17, piedalīsies populārā dziedātāja Olga Rajecka un TDA "Madara", dziedošais aktieris Varis Vētra, flautiste Dita Krenberga u.c. mākslinieki, bet vakarpusē skatītājus uz sadziedāšanos aicinās tautā iemīļotais diriģents Arvīds Platpers.

Svētku programmā paredzēts arī jubilejas kliņģeris, fotosesijas u.c. aktivitātes, informēja zīmola radītāja un īpašniece Maira Miķelsone.

"Mūsu iedvesmas avots ir mūsu tautas tradīcijas, raksti, tautastērpi. Mēs lepojamies ar mūsu tautas bagātīgo, neatkārtojamo folkloras un tradīciju mantojumu, un radām mūsdienu tērpus ar tautiskiem izšuvumiem un detaļām," teic M.Miķelsone.

""Mayra" sieviete ir romantiska, šarmanta un sievišķīga. Mūsdienu steigā viņa saglabā klasisku sievišķību. Viņa novērtē īstas, patiesas emocijas un lietas. Viņa lieliski atrod sevi gan pļavā, pie jūras vai mežā, gan arī operā un smalkā kafejnīcā. Ikvienā brīdī viņā kvēlo sievišķība, acīs ir nerimstoša uguns un kaisle. Viņa jūtas laimīga un stipra. Viņas pasaulē sieviete ir sieviete, un vīrietis – vīrietis."

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.