Menu
 

Foto: Igo ieskandina koncertprogrammu "Patiešām priecīgi Ziemassvētki"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ieva Romaško Foto - Ieva Romaško

Aizvadītās nedēļas nogalē ar koncertu Latgales vēstniecībā “Gors” Rēzeknē dziedātājs Igo ieskandināja savu Ziemassvētku koncertprogrammu “Patiešām priecīgi Ziemassvētki”, kas 20.decembrī būs klausāma Salaspils kultūras namā “Rīgava” un 29.decembrī Kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”.

Koncerts aizritēja sirsnīgā gaisotnē, un uz skatuves tika aicināti arī skatītāji, lai iesaistītos priekšnesumā, gan izvēloties rūķu cepures, gan kopā uzdziedot. Koncertā, kura režijas un idejas autors ir pats Igo, skanēja gan jau labi zināmas un klausītāju iemīļotas dziesmas, gan pavisam jauni skaņdarbi, turklāt Igo pats arī spēlēja gan vijoli, gan ukuleli, gan mutes ermoņikas, pārsteidzot cilvēkus arī kā multiinstrumentālists un koncerta noslēgumā izpelnoties stāvovācijas.

Kopā ar Igo koncertos muzicē Jānis Strazds (taustiņi), Ainis Zavackis (perkusijas) un Aivars Meijers (kontrabass).

Nākamie koncerti “Patiešām priecīgi Ziemassvētki” notiks: 19.decembrī Jelgavā, 20.decembrī Salaspilī, 22.decembrī Lielvārdē, 25.decembrī Liepājā, 26.decembrī Cēsīs un 29.decembrī Ulbrokā. Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.