Menu
 

Sestdiena, 03 Septembris 2022

No "sanitārā mezgla" līdz modernam interjeram – kas jāņem vērā, iekārtojot vannas istabu?

Pēdējo desmit gadu laikā cilvēku attieksme pret vannas istabu interjeru ir teju vai radikāli mainījusies. Pēc speciālistu domām, viena no svarīgākajām telpām mājoklī vairs netiek uzskatīta tikai par "sanitāro mezglu", tāpēc liela uzmanība tiek pievērsta tās interjeram un uzstādītā aprīkojuma – tualetes poda, ūdens noskalošanas un citu mehānismu kvalitātei, kā arī izskatam.

Lasīt vairāk...

Aptauja: pieprasījums pēc darbaspēka nākamajā pusgadā samazināsies

Ekonomiskā situācija ārējo apstākļu ietekmē ir būtiski mainījusies pēdējo mēnešu laikā, ietekmējot arī darba tirgus tendences. Salīdzinot ar gada sākumu, par 22% samazinājies to darba devēju skaits, kas plāno nākamajos 6 mēnešos pieņemt jaunus darbiniekus, savukārt par 16% ir vairāk to darba devēju, kas izmaiņas nav iecerējuši, liecina interneta personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" darba devēju aptaujas rezultāti.

Lasīt vairāk...

Sliktas elpas jeb halitozes cēlonis var būt meklējams ne tikai mutes dobumā

Agri no rīta, tikko pēc pamošanās, arī pēc smēķēšanas, pēc maltītes, kas bijusi bagāta ar ķiplokiem, sīpoliem vai eksotiskām garšvielām, pēc baudītiem zivju ēdieniem slikta elpa jeb halitoze ir gluži normāla, fizioloģiska parādība. Taču, ja tā kļūst par nelāgu līdzgaitnieci arī ikdienā un savos uztura paradumos iemeslu neizdodas atrast, tad cēlonis jāmeklē citviet, iespējams, kuņģī, kaklā, deguna dobumos, aknās, nierēs. Kādas pazīmes liecina par nopietnākām veselības problēmām, kad nepieciešams vērsties pie speciālista un kā cīnīties ar sliktu elpu?

Lasīt vairāk...

Notiks grāmatas "Dievs pidžamā" atklāšanas svētki

8.septembrī plkst.16.00 Rīgas Doma dārzā ikviens ir aicināts piedalīties Dr.Riča Melheima (ASV) grāmatas “Dievs pidžamā” atklāšanas svētkos, kuros piedalīsies arī pats autors un tulkojuma izdošanas iniciators mācītājs Ivars Jēkabsons. Muzikāli pasākumu bagātinās Zane Gudrā un Aivars Gudrais.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.