Menu
 

Trešdiena, 27 Jūlijs 2022

Kā izvēlēties labāko dienas laiku veselīgai vingrošanai

Lielākā daļa no mums “labāko” laiku treniņam nosaka pavisam vienkārši: kad ir laiks, tad arī vingroju. Gadās, ka pirms, gadās – pēc darba. Iespējams tad, kad sporta zāle piedāvā izdevīgāku abonementu, vai arī tad, kad nodarbību vada iecienītākais treneris. Ja rezultāti ir vienādi, kāpēc gan kaut ko mainīt savā treniņu rutīnā? Bet ko tad, ja rezultāti ir atšķirīgi, un kas vēl būtu vērā ņemams treniņu komfortam?

Lasīt vairāk...

No "Facebook" sludinājumiem līdz darba piedāvājumiem: populārākie finanšu krāpšanas veidi Latvijā

Mūsdienās savus finanšu līdzekļus iespējams pazaudēt daudz un dažādos veidos – krāpnieki savus upurus medij gan tiešā komunikācijā, gan izliek kvalitatīvas lamatas internetā, un, kā liecina jaunākie Finanšu nozares asociācijas dati, 2022.gada pirmajā pusgadā iedzīvotājiem ar pašu apstiprinātiem maksājumiem izkrāpti 4,9 miljoni eiro.

Lasīt vairāk...

Festivāla "Summertime — aicina Inese Galante" ietvaros Dzintaros izskanēs koncerts "Viva Mīlestība!"

20.augustā plkst.18.00 Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē festivāla “Summertime — aicina Inese Galante” ietvaros notiks īpašs koncerts “Viva Mīlestība!”. Pasākumā piedalīsies pati festivāla mūza Inese Galante un viņas draugi – populāri Latvijas izpildītāji un mūziķi, kā arī konkursa “Ineses Galantes talanti” uzvarētāji. Operas dīva uzstāsies kopā ar vienu no vispieprasītākajiem Latvijas pianistiem, prestižu pasaules konkursu uzvarētāju Andreju Osokinu un izcilo kontrtenoru Sergeju Jēgeru.

Lasīt vairāk...

Pieskaroties bojātam ūdenssūknim, no elektrotraumas gājis bojā seniors

Pagājušajā nedēļā Latvijā reģistrēta letāla elektrotrauma, kad, pieskaroties bojātam ūdenssūknim un saņemot elektriskās strāvas triecienu, bojā gājis 85 gadus vecs seniors. Šogad Latvijā iedzīvotāju īpašumos reģistrētas kopumā 19 elektrotraumas, kuru vidū divas bijušas letālas – otra notikusi jūnijā, vīrietim saskaroties ar bojātiem, neizolētiem vadiem, vēsta AS "Sadales tīkls". No 19 šogad reģistrētajām elektrotraumām piecos gadījumos cietuši bērni.

Lasīt vairāk...

Saules paneļi uz daudzdzīvokļu ēkām – ar potenciālu, bet īstenotu projektu joprojām maz

Saskaņā ar “Swedbank” datiem šī gada pirmajos piecos mēnešos saules paneļu iegādei izsniegto kredītu apjoms bijis trīs reizes lielāks nekā visa iepriekšējā gada laikā. Tiesa, lielais pieprasījums fiksēts galvenokārt fizisko personu vidū privātmāju energoefektivitātes paaugstināšanai, kur kredītņēmējiem papildus pieejams arī valsts atbalsts. Pavisam cita aina vērojama daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku segmentā, kur saules paneļu risinājumu ieviešanu bremzējušas normatīvo aktu nepilnības, dzīvokļu īpašnieku nespēja vienoties un attīstītāju piesardzība.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.