Menu
 

Otrdiena, 07 Februāris 2023

Banka: Pieprasītākās vietas zemes iegādei - Rīga un Pierīga

Kā liecina "Luminor" bankas dati, Latvijā joprojām saglabājas pieprasījums pēc zemes iegādes privātmāju būvniecībai. Pēdējo trīs gadu laikā reģistrēti vairāk nekā 13 tūkstoši darījumi ar zemesgabaliem, kas paredzēti apbūvei, no kuriem aptuveni puse Pierīgā. Saskaņā ar reģistrētajiem datiem pēdējo trīs gadu laikā visvairāk darījumi notikuši Mārupes un Ķekavas novadā.

Lasīt vairāk...

Latvijas Ārstu biedrība: Valsts finansējums veselības aprūpei ir nāves spriedums valsts apmaksātai medicīnai

Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) valde uzskata, ka valdības plānotais valsts budžeta finansējums veselības aprūpei 2023. un 2024.gadā nolemj nozari smagai stagnācijai un ir nāves spriedums valsts apmaksātai veselības aprūpei. Pretēji "Sabiedrības veselības pamatnostādnēm 2021. - 2027.gadam", kā arī priekšvēlēšanu laikā dotajiem solījumiem veselības nozares finansējums šogad un nākamajos gados ne tikai nepieaugs, bet samazināsies, turpinot graut sabiedrības veselību, kas ir valsts pastāvēšanas un labklājības pamats.

Lasīt vairāk...

Tiesai nosūtīta krimināllieta par uzbrukumu Salaspils pašvaldības policistiem

1.februārī Pierīgas prokuratūras prokurors paātrinātā procesa kārtībā tiesai nosūtīja krimināllietu, kurā apsūdzēts vīrietis par uzbrukumu pašvaldības policistiem brīdī, kad viņi pildīja savus dienesta pienākumus, informē Latvijas Republikas prokuratūrā. Lieta izskatīšanai nodota Rīgas rajona tiesai, kur pirmā tiesas sēde paredzēta 8.februārī.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Gada laikā par 18% samazinājies darba devēju skaits, kas plāno jaunu darbinieku piesaisti

Saskaņā ar personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" veikto uzņēmumu aptauju šī gada janvārī vairāk nekā trešā daļa jeb 36% darba devēju ieplānojuši jaunu darbinieku nodarbināšanu 2023.gadā. Salīdzinot ar aptaujas rezultātiem pirms gada, šādu darba devēju skaits ir samazinājies par 18%, savukārt ar augustu - pieaudzis par 4%.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.