Menu
 

Pirmdiena, 08 Februāris 2021

Pārbūvējot Jaunmārupes pamatskolas telpas, radīs iespēju uzņemt piecas pirmās klases

Lai rastu vietas arvien augošajam skolēnu skaitam, Mārupes novada pašvaldība plāno paplašināt Jaunmārupes pamatskolu, līdz rudenim pārbūvējot esošās pirmsskolas grupiņas skolas vajadzībām. Tādējādi tiks nodrošinātas mācību telpas papildus astoņām klasēm, rodot vietu 234 skolēniem, un jaunajā mācību gadā Jaunmārupes pamatskolā būs iespējams uzņemt piecas pirmās klases, liecina informācija novada pašvaldības interneta vietnē.

Lasīt vairāk...

Ķekavas novada Sociālais dienests aicina iedzīvotājus pieteikties krīzes pabalstam

Lai atbalstītu novada iedzīvotājus, kuri  valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā ir nonākuši grūtībās un nespēj nodrošināt savas pamatvajadzības, Ķekavas novada pašvaldība piešķir pabalstu 80 eiro mēnesī. Krīzes pabalsta saņēmējam pašvaldība papildus izmaksās 50 eiro par katru aprūpējamo bērnu līdz 18 gadu vecumam.

Lasīt vairāk...

Eksperts: "WhatsApp" alternatīvas "Signal" un "Telegram" – kurš piemērotāks?

Neraugoties uz to, ka Eiropas Savienībā (ES) ir spēkā Vispārīgā datu aizsardzības regula, kas aizsargā fizisko personu datus arī gadījumos, kad tie tiek iesniegti uzņēmumiem, kuri reģistrēti ārpus ES, sabiedrībā aktualizējies jautājums par lietotnes "WhatsApp" datu apstrādes politiku un šīs lietotnes alternatīvām. Daudzi lietotāji ir nobažījušies, ka "WhatsApp" nodos viņu datus "Facebook", lai varētu tos izmantot produktu un reklāmu uzlabošanai. Lietotnē "WhatsApp" esošās cilvēku sarakstes tiek šifrētas, taču to dublējums netiek šifrēts. Tāpat, piekrītot jaunajiem privātuma politikas noteikumiem, "WhatsApp" lietotāji akceptē, ka gadījumā, ka atbildīgās iestādes, piemēram, sabiedrības drošības nolūkā pieprasīs sarakstes saturu, lietotne to sniegs.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.