Menu
 

Sestdiena, 06 Jūnijs 2020

Aptauja Stopiņos. Kā vērtējat attālināti aizvadīto mācību procesu?

Noslēdzoties šim mācību gadam, gan vecāki, gan pedagogi un izglītības eksperti var novērtēt pēdējo mēnešu pieredzi, skolēniem mācības apgūstot attālināti. Publiskajā telpā par to vispozitīvāk izsakās eksperti, uzsverot, ka šāda pieredze paver jaunas iespējas un skolēni apgūst jaunas prasmes, gan īpaši nepiepūloties paskaidrot, kādas konkrēti.

Lasīt vairāk...

Vienkārši padomi cīniņam ar uzmācīgajiem insektiem

Atpūta dabā ir nepieciešama gan miesai, gan garam, taču dabas izbaudīšanas prieku var sabojāt sīkās uzmācīgās radības – kukaiņi un, jo īpaši, ērces. Par to atbaidīšanu var parūpēties, pirms ar ģimeni un mājdzīvniekiem dodies ārā. Ja tomēr nepaveicas, kodumu sekas ir iespējams padarīt mazāk traucējošas.

Lasīt vairāk...

Salaspilī būs jauna velotrase

  • Publicēts Sports

Tuvākajās nedēļās Salaspilī tiks demontētas esošā skeitparka konstrukcijas un to vietā tiks izveidota jauna velotrase jeb "pump - track", liecina Salaspils novada domes publicētā informācija.

Lasīt vairāk...

Tuvojas zibens aktivitātes periods. Kā pasargāt mājokli?

Ik gadu Latvijā izceļas vidēji 40 ugunsgrēki, kuru iemesls varētu būt zibens izlāde, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija par pēdējiem desmit gadiem. Un, lai arī VUGD uzsver, ka patiesos ugunsgrēka iemeslus var noskaidrot tikai Valsts policija, jo katrs gadījums ir individuāls, tomēr šie dati ir attiecināmi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.