Menu
 

Pirmdiena, 07 Februāris 2022

Pavļuts: Vismaz līdz 15.februārim valdība nelems par būtiskiem Covid-19 ierobežojumu atvieglojumiem

Paredzams, ka drīz tiks sasniegts omikrona uzliesmojuma maksimums un līdz martam sāksies saslimstības kritums, tādēļ ātrākais, kad Ministru kabinets varētu lemt par būtiskiem Covid-19 ierobežojumu atvieglojumiem no 1.marta, ir 15.februāris, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Egilu Levitu vietnē "Twitter" vēsta veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP).

Lasīt vairāk...

Pagājušajā nedēļā Latvijā Covid-19 jaunatklāto gadījumu skaits pieaudzis par 14,3 %

Aizvadītajā nedēļā – no 31. janvāra līdz 6.februārim – jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits pieaudzis, par 14,3%. Pēdējās septiņās dienās par 18,1% pieaudzis arī  stacionēto pacientu skaits, vidēji dienā slimnīcās nonāk 127 cilvēki, saglabājas arī ievērojams pacientu skaits ar smagu slimības gaitu, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) aprēķini.

Lasīt vairāk...

59% Latvijas iedzīvotāju, saņemot jauno elektropreci, vēlētos nodot veco

  • Publicēts Vide

59% iedzīvotāju ir saskārušies ar situāciju, kad nezina, kā atbrīvoties no vecajām, nolietotajām elektroprecēm, liecina 2021. gada decembrī “Tet” klientu vidū veiktās aptaujas rezultāti. Savukārt gandrīz trīs ceturtdaļas iedzīvotāju (72%) būtu gatavi izmantot pakalpojumu, kas nodrošina iespēju atdot veco, nolietoto elektropreci brīdī, kad tiek piegādāta jaunā ierīce.

Lasīt vairāk...

Vairāk nekā puse iedzīvotāju dienā uzņem tikai litru ūdens

Aptuveni puse jeb 51% aptaujāto iedzīvotāju pēdējā mēneša laikā vidēji dienā ir izdzēruši apmēram 1 litru vai mazāk ūdens, 38% aptaujāto – apmēram 2 litrus, bet 3% respondentu pēdējā mēneša laikā vidēji dienā ir izdzēruši 3 litrus vai vairāk, secināts “BENU Aptiekas” Veselības monitoringa rezultātos, kas iegūti sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS.

Lasīt vairāk...

"Luminor": Arī šogad mājokļu tirgus būs aktīvs, cenas augs

Turpinoties augstajam pieprasījumam pēc mājokļiem, "Luminor" prognozes liecina, ka arī šogad nekustamo īpašumu tirgus būs ļoti aktīvs, mājokļu cena par kvadrātmetru augs, būvniecības izmaksas nemazināsies un banku hipotekārā kredīta likmes joprojām būs zemas. Cenu kāpumu veicinās arī nepietiekamais piedāvājums, īpaši jaunu mājokļu segmentā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.