Menu
 

Svētdiena, 19 Marts 2023

Ulbrokas un Ķekavas florbolisti pusfinālu sāk ar uzvaru un trim zaudējumiem

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola virslīgas pusfināla sērijās pirmajās divās spēlēs “Ķekavas/RB&B” florbolisti nedēļas nogalē piedzīvoja divus zaudējumus Valmierā, bet florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda un “Lielvārde/FatPipe” florbolisti pirmajos mačos Ulbrokā guva pa vienai uzvarai. Sērijas ritēs līdz kādas komandas četrām uzvarām. Dāmu virslīgas finālā nespēja iekļūt “FK Ķekava” komanda.

Lasīt vairāk...

Saindēšanās – sevišķi bīstama bērniem. Kā pasargāt mazākos

Sarkana tabletīte, kas atgādina konfekti, balts veļas pulveris, kas izskatās kā cukurs... šādas lietas var maldināt bērnu, rosinot pagaršot atrasto "konfekti". Bērns izzina pasauli ar garšu, smaržu, tausti, un pats vēl nespēj izvērtēt saindēšanās risku. Pieaugušajiem saindēšanās norit vieglāk un dažos gadījumos būs tikai vēdergraizes, bet bērniem saindēšanās var izpausties daudz smagākā formā.

Lasīt vairāk...

"Mammu, kā es piedzimu?" Psihoterapeites ieteikumi sarunai ar bērnu

Aptuveni 4–6 gadu vecumā mazos pasaules izzinātājus sāk interesēt jautājumi par to, kā viņi piedzimuši, kā radušies. “Rimi bērniem” labsajūtas eksperte, ārste-psihoterapeite Laura Valaine uzsver – bērnam tas ir tikpat ikdienišķs jautājums kā, piemēram, ko mēs šodien ēdīsim pusdienās. Tādēļ speciāliste aicina pārvarēt mulsumu un sniegt atbildes.

Lasīt vairāk...

Sejas āda kļuvusi nogurusi? Farmaceits atklāj piecus vērtīgus vitamīnus kopšanas līdzekļos

Mūsdienās liela daļa cilvēku apzinās, ka organisma imunitātei un labsajūtai ir nepieciešams ikdienā uzņemt, piemēram, D un C vitamīnu, taču mazāk aizdomājas, ka arī ādas kopšanas līdzekļu sastāvā ir dažādi vitamīni, kas sejas ādas problēmu risināšanai var lieti noderēt. Kādi vitamīni ir sastopami sejas kopšanas līdzekļu produktos un kāpēc tie ir svarīgi?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.