Menu
 

Sestdiena, 18 Janvāris 2020

Kā iemācīt izvēlīgam ēdājam ēst veselīgi?

Bieži no vecākiem dzirdu, ka viņu bērni ir izvēlīgi, ēd nelabprāt un tikai konkrētus ēdienus, nepieņem jaunus produktus vai atzīst tikai konkrētās formās sagrieztus burkānus. Ko darīt, ja bērns atzīst tikai atsevišķus ēdienus, un kā “pierunāt” izvēlīgo ēdāju pagaršot ko jaunu?

Lasīt vairāk...

Komunikācijas eksperte aicina cilvēkus būt atbildīgiem par sociālajos tīklos izplatītu informāciju

Sociālajos tīklos dalīšanās ar ziņām par nelaimi Austrālijā vai dažādi aicinājumi ziedot un palīdzēt nelaimē nonākušiem cilvēkiem un dzīvniekiem veido līdzjūtīgāku sabiedrību, taču cilvēkiem vajadzētu justies atbildīgiem par informāciju, kuru tie izplata tālāk, aģentūrai LETA norādīja biznesa augstskolas "Turība" komunikācijas virziena vadītāja Jana Bunkus.

Lasīt vairāk...

Četri iemesli, kāpēc nedoties uz darbu slimam

Cilvēki mēdz būt vai nu pārāk atbildīgi pret uzticētajiem pienākumiem, vai nevērīgi pret savu veselību – un ļoti bieži dodas uz darbu arī slimi. Kā liecina “Mana Aptieka & Apotheka Veselības indekss” dati, 70 % Latvijas strādājošo iedzīvotāju uz darbu dodas arī tad, kad veselības stāvokļa dēļ būtu ieteicams palikt mājās, no tiem 31 % atzīst, ka tā mēdz rīkoties bieži, bet 39 % – reti. Taču došanās uz darbu, kad piemeklējusi saaukstēšanās, paaugstināta temperatūra un slikta pašsajūta, var būt patiesi bīstama gan pašam slimotājam, gan apkārtējiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.