Menu
 

Trešdiena, 08 Janvāris 2020

Par nelikumīgu jebkāda apmēra tabakas izstrādājumu realizāciju noteiks kriminālatbildību

Tieslietu ministrijas (TM) vadītajā Krimināllikuma darba grupā ir panākta vienošanās par to, ka - tāpat kā par nelikumīgiem alkoholiskiem dzērieniem - arī par nelikumīgu tabakas izstrādājumu realizāciju neatkarīgi no apmēra ir nepieciešams noteikt kriminālatbildību, attiecīgi definējot nelikumīgus tabakas izstrādājumus.

Lasīt vairāk...

Mežaparka Lielajā estrādē svin Spāru svētkus

Atzīmējot jaunās Mežaparka Lielās estrādes būvdarbu apjomīgākās daļas pabeigšanu, trešdien virs estrādes kupola metāla konstrukcijām tika svinīgi pacelts spāru vainags. Svinīgajā pasākumā Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs atgādināja, ka jaunā estrāde šā gada 18. jūnijā tiks nodota ekspluatācijā, bet pie tā darbi neapstāties, būs jāplāno jau nākamais estrādes būvdarbu posms.

Lasīt vairāk...

Sāpes mugurā un locītavās – kas par tām jāzina?

Ko darīt, kad sāp kauli, locītavas, muskuļi vai saites? Iedzert pretsāpju tableti, doties pie ārsta vai varbūt samierināties ar sāpēm? Mediķi un farmaceiti ir vienisprātis – vispirms jānoskaidro – kur sāp, kā sāp, cik bieži sāp un cik stipri sāp, jo no tā atkarīga ārstēšanas taktika.

Lasīt vairāk...

Par vairākām zādzībām Ķekavas, Olaines un Salaspils novados policija aizturējusi vīrieti

Pagājušā gada oktobrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas aizdomās par izdarītu zādzību sēriju no privātmājām, šķūnīšiem, dārza mājiņām un garāžām aizturēja kādu vīrieti. Vairāku kratīšanu laikā likumsargi atsavināja zagtās mantas, kurām šobrīd meklē īpašniekus.

Lasīt vairāk...

Svētki klaviermūzikas mīļotājiem – 6. aprīlī Latvijas Nacionālajā operā koncertēs trīs Osokini un draugi

6.aprīlī Latvijas Nacionālajā operā notiks īpašs vakars klaviermūzikas mīļotājiem – koncerts “Trīs Osokini un draugi Operā”. Tajā kopā spēlēs visi trīs izcilie pianisti: tēvs, profesors Sergejs Osokins, un dēli, daudzu starptautisku konkursu laureāti un spilgti mūzikas interpreti Andrejs un Georgijs Osokini.

Lasīt vairāk...

LNKC un "Biļešu paradīze" vienojas par izlīgumu Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecības lietā

Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku rīkotājs Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC) un svētku biļešu tirgotājs SIA "Biļešu paradīze" vienojušies par izlīgumu XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku biļešu tirdzniecības lietā. 8. janvārī izlīgumu apstiprinājusi Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.