Menu
 

Ceturtdiena, 19 maijs 2022

Ceļo ar auto droši! Eksperta padomi

Līdz ar siltā laika iestāšanos, cilvēki steidz izbaudīt atvaļinājumu un iepazīt vēl neredzētas vietas. Turklāt šobrīd arvien vairāk atpūtnieku izvēlās ceļot ar automašīnu, tajā skaitā – dodoties uz ārzemēm. Lai brauciens būtu izdevies un noritētu bez nepatīkamiem pārsteigumiem, “Gjensidige Latvija” apkopojusi padomus, kā sagatavoties drošam ceļojumam ar auto.

Lasīt vairāk...

Sakarā ar ceļa remontdarbiem ieviestas izmaiņas satiksmes organizācijā pagriezienā no Turaidas uz Raganu

Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma šonedēļ atsākti būvdarbi uz reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no Turaidas līdz Siguldai (8,3.km–12,50.km). Patlaban darbi sākti arī krustojumā ar autoceļu Ragana–Turaida (P7) un tajā ir ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas, vēsta VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC).

Lasīt vairāk...

"Altum" saņemti jau vairāk nekā 260 pieteikumi privātmāju energoefektivitātes uzlabošanas un elektroenerģijas ražošanas programmā

  • Publicēts Vide

Attīstības finanšu institūcijas “Altum” programmā privātmāju energoefektivitātes uzlabošanai vai elektroenerģijas ražošanai kopš programmas uzsākšanas 27.aprīlī ir saņemti 262 pieteikumi. No tiem 84% jeb  221 iesniegti saules paneļu uzstādīšanai, bet 16% jeb 41 pieteikumi  – energoefektivitāti uzlabojošu darbu atbalstam.

Lasīt vairāk...

Saistībā ar ASV notiekošu starptautiskas krāpšanas lietas izmeklēšanu aizturēts Latvijas valstspiederīgais

Valsts policija, izpildot izdošanas lūgumu, kas saņemts no Amerikas Savienoto Valstu tiesībsargājošām iestādēm, aizturēja Latvijas valstspiederīgo saistībā ar līdzdalību starptautiskā krāpšanas shēmā un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijā. Saskaņā ar ASV tiesas dokumentiem, noziedzīgā personu grupa iedzīvotājiem ASV izkrāpusi vairāk nekā 10 miljonu ASV dolāru. Drīzumā aizturētais vīrietis tiks izdots Amerikas Savienotajām Valstīm.

Lasīt vairāk...

Latvijas labāko pavāru "Garšu cīņas" – vispirms Salaspilī, pēc tam vasaras garumā visā Latvijā

Ieskandināsim pilsētas svētku periodu ar Latvijas labāko pavāru priekšnesumiem! 28.maijā no plkst.16 līdz plkst.20 Salaspils Nacionālajā botāniskajā dārzā novada svētku ietvaros norisināsies Latvijā iemīļotu pavāru sacensības – “Garšu cīņas”. Pasākuma laikā Latvijas augstākās raudzes pavāri dalīsies savā pieredzē, sacentīsies savā starpā, vērtēs, degustēs un izaicinās viens otru, 25 minūšu laikā radot piecas lieliskas maltītes. Šis būs pirmais no piecpadsmit plānotājiem “Garšu cīņu” pasākumiem šajā vasarā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.