Menu
 

Sestdiena, 20 Novembris 2021

Abas Latvijas kamaniņu braucēju ekipāžas labāko piecniekā Pekinas olimpiskajā trasē (papildināta)

  • Publicēts Sports

Pasaules kausa kamaniņu sportā pirmā posma sacensībās divnieku ekipāžām sestdien nākamā gada Pekinas olimpisko spēļu trasē Jaņcjinā abas Latvijas divnieku ekipažās iekļuvušas labāko piecniekā. Siguldieši Andris un Juris Šici izcīnīja trešo vietu, bet ropažnieki Mārtiņš Bots un Roberts Plūme 24 divnieku konkurencē finišēja piektie.

Lasīt vairāk...

Jānis Aizbalts: Ko ierindas pilsonim nozīmēs dabas resursu nodokļa celšana?

No 2022. gada 1. janvāra no 65 uz 80 eiro palielināsies dabas resursu nodokļa likme par atkritumu noglabāšanu poligonā. Izmaiņas gaidāmas arī poligonu tarifos. Līdz ar to Latvijas iedzīvotājiem par sadzīves atkritumu izvešanu var nākties maksāt krietni vairāk nekā līdz šim. Tomēr tas nenozīmē, ka iedzīvotāju rēķini par atkritumu apsaimniekošanu neizbēgami dramatiski pieaugs – daudz kas ir atkarīgs no pašiem, un varbūt gaidāmais tarifu palielinājums ir iemels pārskatīt savus paradumus un optimizēt mājsaimniecības atkritumu apsaimniekošanas risinājumus.

Lasīt vairāk...

Ņiprie palīgi virtuvē: mazās virtuves iekārtas, kas vajadzīgas katrā mājā

Kaut arī mēs visi esam gardēži, vien retajam pietiek ar katlu, pannu un plīti, lai savā virtuvē uzburtu jebkuru gardumu restorāna cienīgā kvalitātē. Vairumam no mums tomēr ir vajadzīgas dažādas palīgierīces. No tā nevajag kautrēties – galu galā, mūsdienu tehnoloģijas ne tikai palīdz, bet pat paveic visu darbu cilvēka vietā, ļaujot tikmēr nodarboties ar profesionālām, radošām lietām vai pabūt kopā ar mīļajiem.

Lasīt vairāk...

Kādas pozitīvas pārmaiņas sniedz sava mājokļa iegāde? Skaidro eksperts

Domājot par sava mājokļa iegādi, vairāk uzmanības pievēršam piemērotas dzīvesvietas atrašanai un finansējuma iegūšanai, bet nepadomājam par citām svarīgām pārmaiņām, ko mājokļa iegāde var nest. “Luminor” mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais stāsta par dažām pozitīvām izmaiņām, ar kurām sastopas jaunie mājokļa īpašnieki.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.