Menu
 

Otrdiena, 18 Septembris 2018

Foto: Uzsākti Likteņdārza Sabiedriskās ēkas stikloto konstrukciju montāžas darbi

Likteņdārzā ir uzsākti viena no centrālajiem objektiem – sabiedriskās ēkas – stikloto konstrukciju montāžas darbi, ko veic SIA "Glass & Wood". Ēkā, kuras platība ir 701 m2, atradīsies divas multifunkcionālas zāles, kas paredzētas dažādiem pasākumiem, konferencēm, koncertiem vai svinībām, kā arī kafejnīca, suvenīru veikals un lūgšanu kapela.

Lasīt vairāk...

Baldere-Sildedze un Saveļjeva pieprasa sasaukt "Olainfarm" akcionāru ārkārtas sapulci

Zāļu ražotāja "Olainfarm" bijušā īpašnieka Valērija Maligina meitas Annas Emīlijas Maliginas aizbildne Signe Baldere-Sildedze un Maligina meita Nika Saveļjeva pieprasījušas sasaukt "Olainfarm" akcionāru ārkārtas sapulci, pamatojot to ar vēlmi "novērst trešo personu negodprātīga tiesību izlietojuma rezultāta radītās sekas, kas izpaužoties kā akcionāra tiesību piedalīties uzņēmuma pārvaldē prettiesiska ierobežošana un zaudējumu nodarīšana "Olainfarm"", liecina Balderes-Sildedzes un Saveļjevas pieprasījums "Olainfarm" valdei un padomei.

Lasīt vairāk...

Foto: Starptautiskās sacensības kalnu divriteņiem "Sigulda Cup 2018" pulcē jaunu dalībnieku skaita rekordu

  • Publicēts Sports

16. septembrī Fischer Slēpošanas centrā Siguldā norisinājās starptautiskas olimpiskā krosa (UCI XCO C2) kategorijas sacensības kalnu divriteņiem "Sigulda Cup”. Pateicoties piemērotajai Fischer Slēpošanas centra infrastruktūrai, Latvijā šāda mēroga sacensības notiek jau ceturto gadu. Šogad sacensības pārstāvēja teju 60 dalībnieku no sešām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Rumānijas un Baltkrievijas.

Lasīt vairāk...

Ādažu vidusskolā no 4. klases būs jākārto velosipēda vadītāja eksāmens

Ādažu vidusskola pirmā noslēgusi līgumu par jauno izglītojošo CSDD projektu “Mācies un iegūstu velosipēda vadītāja apliecību savā skolā”. Ādažu vidusskola kopīgi ar vecāku padomi pieņēmusi lēmumu, ka visiem ādažniekiem, sākot no 4. klases, mācību gada laikā ir jānokārto velosipēda vadītāja eksāmens, lai Ādažu velosatiksmē iekļautos zinoši jaunie velobraucēji, informē CSDD Sabiedrisko attiecību daļā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.