Menu
 

Līdz ar uzvaru Ulbrokā Stopiņu handbolistes kļūst par čempionāta līderēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Krasiem pavērsieniem bagātā spēlē Stopiņu novada handbola komanda piektdien savās mājās Ulbrokas sporta kompleksā pārspēja “REIR Dobele” vienību un izvirzījās vadībā Latvijas čempionāta turnīra tabulā.

Laukuma saimnieces labi sāka (4:1), taču desmit minutes vēlāk jau bija zaudētājās 4:7. Turpinājumā cīņa aizritēja pēc līdzīga scenārija. Stopiņu handbolistes starpību samazināja līdz minimumam (9:10), bet pirmā puslaika izskaņā laukumā atkal dominēja viešņas – 11:17.

Pēc pārtraukuma mājiniecēm nevajadzēja pat četras minutes, lai visu deficītu likvidētu (17:17), brīdi vēlāk vadībā atkal bija dobelnieces (21:24), bet vēl pēc dažām minūtēm Stopiņu NHK beidzot atguva vadību 26:24. Taču arī tas vēl nebija viss – sākoties pēdējām 10 minūtēm, ulbrokietes atkal nokļuva iedzinējās (28:29), taču nekavējoties atbildēja ar četriem precīziem metieniem pēc kārtas un tad gan vadību vairs neatdeva – 35:31.

Uzvarētāju labā Ivita Asare guva 12 vārtus, bet pa sešām reizēm precīzas bija Elza Seržante, Lana Nikolajeva un Elita Ekkerte. Stopiņu komandai līdz ar piektdienas uzvaru izdevās pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Virslīgas turnīra tabulā Stopiņu NHK ar sešām uzvarām deviņās spēlēs un 12 punktiem ir pirmajā vietā. Viņām seko Jēkabpils komanda (10 punkti 8 spēlēs), bet trešās ar 9 punktiem 9 mačos ir Salaspils sporta skolas handbolistes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.