Menu
 

Babītes volejbolistes Latvijas čempionātā cieš trešo neveiksmi pēc kārtas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Babītes volejbolistes Latvijas čempionātā cieš trešo neveiksmi pēc kārtas arhīvs

Neveiksmju joslā nonākusi sporta kluba “Babīte” dāmu volejbola komanda – pēc uzvarām pirmajās trijās Nacionālās līgas spēlēs Babītes volejbolistes piedzīvojušas zaudējumus četros nākamajos Nacionālās līgas un Latvijas čempionāta mačos.

Mājas spēlē otrdien Piņķos pret vienām no Latvijas čempionāta līderēm Rīgas Volejbola skolas audzēknēm, kuras bija vinnējušas pirmās četras spēles, mājinieces sāka sekmīgi un vinnēja pirmā seta galotni 25:20. Bez ierunām zaudējušas otrajā setā (14:25), Babītes volejbolistes trešajā gandrīz paveica varoņdarbu, no 10:19 un 17:23 atspēlējoties līdz 22:23, tomēr nākamos divus punktus guva RVS komanda – 22:25.

Ceturtajā setā SK “Babīte” jau pašā sākumā nonāca lielos mīnusos (1:8) un izglābties vairs nespēja – 19:25 un mačā 1:3. Laukuma saimniecēm Rūta Treija guva 18 un Liene Šmikuse 15 punktus.

Latvijas čempionātu pašreizējās čempiones sākušas ar trim zaudējumiem trijās spēlēs, nulli punktu ailē un vietu turnīra tabulas beigās. Zaudējumi pirmajās divās cīņās ir Mārupes sporta centra volejbolistēm, kuram gan ir viens punkts par piedzīvoto neveiksmi piecos setos. Savukārt par līderēm ar piecām uzvarām piecos mačs kļuvušas RVS volejbolistes un volejbola klubs “Jelgava”.

24.novembrī atsāksies Nacionālās līgas turnīrs – Piņķos vispirms savstarpējo cīņu aizvadīs Babītes un Mārupes komandas, kuras pēc tam sacentīsies ar volejbola klubu “Gulbene”. Zīmīgi, ka Gulbenes volejbolistes būs mārupiešu pretinieces Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla sērijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.