Menu
 

Ulbrokas handbolisti pārspēj un apsteidz tabulā salaspiliešus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Ritvars Raits, “Ogres Ziņas” Foto – Ritvars Raits, “Ogres Ziņas”

Latvijas handbola pirmās līgas turnīrā divu Pierīgas komandu savstarpējā spēlē Ulbrokas sporta kluba komanda sestdien Salaspilī pieveica vietējās sporta skolas handbolistus un apsteidza viņu turnīra tabulā. “Salaspils” vienība piedzīvoja zaudējumu arī virslīgas čempionāta mačā.

Salaspils un Ulbrokas handbolistu cīņā izšķirošā bija pirmā puslaika otrā puse, kad viesi veica 12:3 izrāvienu (18:11) un drīz pēc pārtraukuma panāca jau 12 vārtu pārsvaru (27:15), ko salaspiliešiem būtiski samazināt neizdevās – 35:25 Ulbrokas sporta kluba labā.

Uzvarētājiem Artis Grunde guva deviņus, Andris Lazda septiņus un Matīss Roberts Māziņš piecus vārtus. Salaspils sporta skolas rindās rezultatīvākie bija Kristaps Štālmanis (9), Justs Vidzis (6) un Adrians Rutkis (5).

Ulbrokas handbolisti ar 10 punktiem 9 spēlēs pirmās līgas tabulā pakāpušies uz otro vietu aiz ONCS/HK “Ogre” vienības (12 p. 6 sp.), bet Salaspils sporta skola ar 8 punktiem 8 mačos nu ir ceturtajā pozīcijā.

Virslīgas turnīrā “Salaspils” handbolisti sestdien viesojās Ludzā pie kaimiņiem turnīra tabulā sporta kluba “Latgols” komandas. Gandrīz visas cīņas gaitā vadībā bija laukuma saimnieki, taču viņu pārsvars ne reizi nepārsniedza trīs vārtu atzīmi (14:11, 26:23, 31:28). Arī sākoties pēdējai minūtei, ludzāniešiem bija tikai “plus viens”, taču panākt izlīdzinājumu Salaspils handbolistiem tā arī neizdevās – 32:34.

Viesu rindās visvairāk vārtu guva Aleksandrs Pacikailiks (10), Artūrs Kļaviņš (7) un Ivars Brics (5). Virslīgas tabulā salaspilieši ar 8 punktiem 13 spēlēs ir sestajā vietā astoņu komandu konkurencē. “Latgols” ir tikpat punktu, taču 12 spēlēs, bet līderi ar 22 punktiem 11 mačos ir ZRHK “Tenax Dobele” handbolisti.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.