Menu
 

Svētdiena, 30 Septembris 2018

Latvijas 3x3 basketbolisti zaudē Ķīnā notikušā Pasaules tūres "Masters" posma finālā

  • Publicēts Sports

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga Ghetto Basket" ar LBL otrās divīzijas čempionvienības BK "Ķekava"/"Optibet" spēlētājiem Nauri Miezi un Agni Čavaru, kā arī Kārli Paulu Lasmani un Edgaru Krūmiņu sastāvā svētdien zaudēja Ķīnas pilsētā Čendu notikušā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) "Masters" sērijas posma finālā.

Lasīt vairāk...

Trīs populārākie iemesli, kāpēc neizdodas sarunas ar bērnu par telefona lietošanu

Teju puse skolēnu neatceras sarunu ar vecākiem par interneta un viedierīču lietošanas noteikumiem vai norāda, ka šādas sarunas nav bijis. Vienlaikus “Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm” veiktās aptaujas liecina, ka gandrīz visi vecāki apgalvo, ka šis jautājums ir ar bērniem pārrunāts. Tomēr 78% vecāku atzīst, ka ik dienu aizrāda bērniem par pārlieku ilgu sēdēšanu pie viedierīču ekrāna.

Lasīt vairāk...

Vairāki vīrieši guvuši nopietnas traumas, krītot no augstuma

Vairāki vīrieši sestdien guvuši nopietnas traumas, krītot no augstuma, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas vadītāja Ilze Bukša. Pierīgā kāds 30 gadus vecs vīrietis kritis no otrā stāva un guvis nopietnas galvas un mugurkaula traumas. Vīrietis palīdzības sniegšanai nogādāts slimnīcā.

Lasīt vairāk...

Pieci paradumi – biežākie algas "zagļi"

Mēneša beigās daļai no mums nākas sastapties ar atklāsmi, ka līdz nākamajai algai vēl jāgaida, bet lielākā daļa naudas jau iztērēta. Ne vienmēr ir viegli atcerēties, kur tā palikusi, tāpēc "Ferratum Bank" ir sagatavojis sarakstu ar pieciem izplatītākajiem ikdienas paradumiem jeb naudas “zagļiem” un padomiem, kā no tiem izvairīties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.