Menu
 

Trešdiena, 12 Septembris 2018

Pierīgas "premium" īpašumu tirgū šogad neliels pārdošanas darījumu aktivitātes samazinājums

Pierīgas teritorijās 2018. gada pirmajā pusgadā aktivitāte ar "premium" mājokļiem – dzīvokļiem, privātmājām un zemi – nedaudz sarukusi, liecina "premium" segmenta nekustamo īpašumu uzņēmuma "Baltic Sotheby's International Realty" veiktais pētījums par darījumu aktivitāti ar dzīvokļiem, privātmājām un zemes nekustamiem īpašumiem Pierīgas teritorijā.

Lasīt vairāk...

Apbalvojumu "Ķekavas novada Goda pilsonis" piešķirs Vēsmai Ozoliņai un Arvīdam Platperam

Ķekavas novada domes izveidotā Apbalvojumu izvērtēšanas komisija, šogad izskatot 11 pieteikumus, par īpašiem nopelniem novada labā nolēma piešķirt apbalvojumu “Ķekavas novada Goda pilsonis” diviem novadniekiem: Ķekavas pagasta kultūras centra vadītājai Vēsmai Ozoliņai un Dziesmusvētku virsdiriģentam, vīru kora “Ķekava” diriģentam Arvīdam Platperam.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Junkera kunga nākotnes vīzijas

Trešdienas, 12. septembra, rītā Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētājs Žans Klods Junkers uzstājās Eiropas Parlamentā (EP) Strasbūrā ar ikgadējo uzrunu par situāciju Eiropas Savienībā (ES). Īsi pirms desmitiem no rīta augstā persona materializējās pustukšajā sēžu zālē. Gods kam gods, labi turējās kājās, nevienam pa vaigiem nepliķēja un izskatījās gluži svaigs.

Lasīt vairāk...

Aptauja Garkalnē: Kā vērtējat Valsts prezidenta atklātu ievēlēšanu?

Saeima konceptuāli ir atbalstījusi grozījumus Satversmē, kas paredz Valsts prezidentu ievēlēt atklāti. Parlamentam par šiem grozījumiem vēl būs jālemj otrajā un trešajā lasījumā. Lai veiktu izmaiņas Satversmē, Saeimas sēdē jābūt klāt vismaz divām trešdaļām deputātu un par grozījumiem jānobalso divām trešdaļām klātesošo parlamentāriešu.

Lasīt vairāk...

Iesniegta iniciatīva, atbalstot gaidāmās izmaiņas par svešvalodas prasmēm

Iniciatīvas “Par darbu jauniešiem bez krievu valodas prasmēm” 7219 savāktie paraksti šonedēļ tika iesniegti Sociālo un darba lietu komisijā. Platformā “Manabalss.lv” jau kopš 2014. gada 1. marta tiek vākti paraksti iniciatīvas atbalstam, taču nesen, 2018. gada 1. martā, līdzīgu priekšlikumu kā likuma grozījumus iesniedza arī nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.