Menu
 

Trešdiena, 05 Septembris 2018

Likteņdārzā gaidāma tradicionālā Ābolu balle

8. septembrī plkst. 11.00–15.00 Likteņdārzā norisināsies tradicionālā rudens Ābolu balle. Lieli un mazi būs mīļi gaidīti uz ābolu ražas svētkiem, lai kopīgi vāktu ābolus, spiestu sulas, vārītu ievārījumu, ceptu pankūkas, uzzinātu jaunāko par ābolu šķirnēm un baudītu tautas deju priekšnesumus un īpašas aktivitātes bērniem.

Lasīt vairāk...

Skolēni Kultūras kanona konkursā veidos kultūras programmu skolai un diskutēs par kultūras mantojumu

Latvijas vispārizglītojošo skolu 10.–12. klašu un mākslas un mūzikas skolu vecāko kursu skolēni līdz 21. septembrim tiek aicināti pieteikties Latvijas Kultūras kanona konkursam “Kultūras kanons manā skolas somā”, kurā jauniešiem būs jāveido kultūras programma, kas būtu izmantojama skolās, un jādiskutē par strīdīgi vērtētiem kultūras notikumiem, tradīcijām un vērtībām.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā notiks jauniešu brīvības forums; uzstāsies grupa "Sudden Lights"

8. septembrī Dzintaru mežaparkā notiks “Jauniešu dienas forums 2018” par tēmu “Brīvības lidojums iespēju visumā”, kurā jaunieši vecumā no 13 līdz 30 gadiem aicināti piedalīties diskusijās, praktiskās un izglītojošās darbnīcās, interaktīvā orientēšanās spēlē, kā arī foruma noslēgumā tikties ar repa māksliniekiem un apmeklēt grupas “Sudden Lights” koncertu.

Lasīt vairāk...

Biedrībai paužot bažas par "tikumības grozījumu" radītajām grūtībām, deputāte aicina "fizioloģiju nolikt otrajā vietā"

Tā dēvēto "tikumības grozījumu" dēļ tādām biedrībām kā "Agihas" un "Papardes zieds" ir grūti tikt skolās, lai runātu par jautājumiem, kas saistīti ar HIV, izriet no HIV pacientu atbalsta biedrības "Agihas" valdes priekšsēdētāja Andra Veiķenieka paustā Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas deputātiem.

Lasīt vairāk...

Turpmāk Ķekavas novada sporta spēles un citus pasākumus varēs skatīties internetā

  • Publicēts Sports

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra šī gada augustā ir īstenojusi Lauku atbalsta dienesta projektu “Programmatūras un iekārtu iegāde sporta spēļu automatizētai filmēšanas un translēšanas nodrošināšanai Ķekavas novadā”. Projekta īstenošanas kopējās izmaksas ir 8500,00 EUR, no kurām Eiropas Savienības līdzfinansējums ir 4500,00 EUR.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.