Menu
 

Piektdiena, 17 Februāris 2023

Vācijas skeletonisti Grothērs un Hermane Siguldā kļūst par Pasaules kausa ieguvējiem

  • Publicēts Sports

Siguldā Pasaules kausa skeletonā pēdējā, astotajā posmā uzvaru svinēja Mets Vestons no Lielbritānijas komandas, kurā par treneri strādā Martins Dukurs, bet kopvērtējumā pirmo vietu nodrošināja vācietis Kristofers Grothērs. Vāciete Tīna Hermane piektdien Siguldā svinēja uzvaru, izcīnot pirmo vietu arī kopvērtējumā. Latvijas skeletonisti šosezon nestartē Pasaules kausa apritē.

Lasīt vairāk...

2022.gadā sasniegti jauni Latvijas preču eksporta un importa rekordi

2022.gadā Latvijas preču eksporta vērtība veidoja 21,27 miljardus eiro, par 4,82 miljardiem eiro jeb 29,3% vairāk nekā 2021.gadā, bet importa – 26,5 miljardus eiro, par 6,98 miljardiem eiro jeb 35,8% vairāk, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) provizoriskie dati, un tās ir līdz šim augstākās eksporta un importa vērtības. Latvijas ārējās tirdzniecības apgrozījums faktiskajās cenās sasniedza 47,77 miljardus eiro – par 11,8 miljardiem eiro jeb 32,8% vairāk nekā 2021.gadā. Jāņem vērā, ka preču ārējās tirdzniecības dati tiek atspoguļoti faktiskajās cenās un aprēķināti, ņemot vērā preču vērtību eiro nevis to fizisko daudzumu, norāda CSP.

Lasīt vairāk...

Kam būs, kam ne

Saeima piektdien konceptuāli kā steidzamu atbalstīja valdības virzīto likumprojektu “Par valsts budžetu 2023. gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025. gadam”, kurā 2023. gada valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi tiek plānoti 12,721 miljarda eiro apmērā, savukārt izdevumi – 14,673 miljardu eiro apmērā. Salīdzinājumā ar pagājušā gada budžetu šogad paredzēts ieņēmumu palielinājums par 2,025 miljardiem eiro un izdevumu palielinājums par 2,233 miljardiem eiro.

Lasīt vairāk...

Rīgas centrā sākto remontdarbu dēļ tiek pārcelts galapunkts vairākiem reģionālo autobusu Pierīgas maršrutiem

No otrdienas, 21.februāra, vairākiem reģionālo autobusu maršrutiem no Rīgas virzienā uz Siguldu, Vangažiem, Ropažiem, Garkalni, Carnikavu, Kadagu, Ādažiem, Saulkrastiem tiek pārcelts galapunkts no Ģenerāļa Radziņa krastmalas uz Turgeņeva ielu saistībā ar pārbūves darbiem Rīgas Starptautiskajai autoostai piegulošajā teritorijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.