Menu
 

Vēl divas uzvaras garantē Babītes volejbolistēm pirmo vietu Nacionālās līgas pamatturnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Vēl divas uzvaras garantē Babītes volejbolistēm pirmo vietu Nacionālās līgas pamatturnīrā Foto - nacionalaliga.lv

Divas kārtas pirms Nacionālās volejbola līgas pamatturnīra beigām pirmo vietu un ceļazīmi uz pusfinālu garantējušas sporta kluba “Babīte” volejbolistes. Mārupes sporta centra komandai par vietu labāko kvartetā būs jāpacīnās ceturtdaļfināla sērijā.

Sestdien Murjāņu sporta ģimnāzijas sporta zālē notikušajā kārtējā sabraukumā SK “Babīte” vispirms ar 3:1 (22, 18, -15, 22) pieveica laukuma saimnieces MSĢ/”Zeltaleja” volejbolistes. Bet uzreiz pēc tam atgriezās laukumā un uzvarēja arī turnīra pastarīti volejbola klubu “Gulbene” 3:0 (17,21,24). Rezultatīvākā abos mačos ar attiecīgi 13 un 10 punktiem bija Liene Šimkuse.

Pēc desmit kārtām “Babītei” ir 28 punkti – deviņas uzvaras un viens zaudējums. Tuvākajām sekotājām Latvijas Universitātes studentēm ir 18 punkti, punkts mazāk ir Mārupes sporta centra komandai un divi punkti mazāk – Rīgas Stradiņa universitātes/MInusas volejbola skolas vienībai. Visiem trim šiem klubiem ir pa sešiem panākumiem un četriem zaudējumiem.

 Pēdējās spēles Nacionālās līgas pamatturnīrā paredzētas 9.februārī. Atbilstoši nolikumam, pirmās vietas ieguvējās uzreiz garantē vietu pusfinālā, bet sešas pārējās komandas divu spēļu ceturtdaļfināla sērijās noskaidros trīs pārējās pusfinālistes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.