Menu
 

Otrdiena, 16 Novembris 2021

Grantu programmā "(ie)dvesma" par 80 000 eiro atbalstīs desmit biznesa idejas Pierīgā

Noslēdzoties jauno uzņēmēju atbalsta programmai "(ie)dvesma", ko īsteno "SEB banka" kopā ar Pierīgas pašvaldībām - Jūrmalas valstspilsētu, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ogres, Siguldas un Ropažu novadu -, izvēlētas desmit perspektīvākās biznesa idejas, kuru autori to īstenošanai saņems finansiālu atbalstu. Kopējais šogad piešķirto grantu apjoms ir 80 000 eiro.

Lasīt vairāk...

Meklēs risinājumus āra tirdziņu organizēšanai

Ekonomikas ministrija (EM) meklēs risinājumus āra tirdziņu organizēšanai, otrdien valdības sēdē apstiprināja ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (NA). Viņš norādīja, ka būtu ļoti svarīgi šādus risinājumus rast, jo tieši decembris parasti ir laiks, kad amatnieki var notirgot visa gada laikā sagatavotās preces.

Lasīt vairāk...

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā eksponēta leģendārā Latvijas valsts pasludināšanas fotogrāfija

No 17.novembra līdz 28.novembrim leģendārā Latvijas valsts dibināšanas relikvija - Viļa Rīdzenieka lielformāta kolorētā fotogrāfija "Latvijas valsts pasludināšana 1918.gada 18.novembrī" - eksponēta Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā. Fotogrāfa Viļa Rīdzenieka fiksētais kadrs ir vienīgā vizuālā liecība, kurā iemūžināts vēsturiskais Latvijas valsts tapšanas brīdis - Latvijas Republikas proklamēšanas pasākums tagadējā Latvijas Nacionālajā teātrī (toreizējā II Rīgas pilsētas teātrī). Arī 18.novembrī muzejs būs atvērts.

Lasīt vairāk...

Pieci ikdienas paradumi, kas ilgtermiņā uzlabos pašsajūtu

Neraugoties uz labu fizisko veselību, dažkārt jūtamies noguruši, nomākti un emocionāli iztukšoti. Šādos brīžos ieteicams apdomāt, kādus veselīgus paradumus ieviest savā ikdienā, lai ilgtermiņā uzlabotu un uzturētu gan fizisko, gan mentālo veselību. “Samsung” “Skolēna digitālais IQ” sadarbībā ar biohakeri Māri Žundu iesaka piecus vērtīgus ieradumus, kuri palīdzēs atjaunot spēkus un atgūt dzīvesprieku.

Lasīt vairāk...

Svaigi spiestas sulas - piecas receptes veselībai un imunitātei

Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Iekļaujot uzturā sezonas produktus, vērts atcerēties arī par svaigi spiestām sulām – tās būs ne vien gards papildinājums ēdienkartei, bet arī palīdzēs stiprināt veselību, mazināt nogurumu un ievērojami uzlabot pašsajūtu. “Apotheka” farmaceite Līga Cīrule iesaka piecas veselīgas sulu kokteiļu receptes, kas rudens drēgnajā laikā ļaus uzņemt vērtīgās uzturvielas un palīdzēs aktivizēt imunitāti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.