Menu
 

Pirmdiena, 04 maijs 2020

Ismails Hasanli: Lepojos ar savu izcelsmi un vienlaikus mīlu Latviju

Latvijā dzīvo un to mīl ne tikai latvieši, bet arī ārzemnieki. Latvija un Azerbaidžāna ir gājušas vienu ceļu, un lai gan abas valstis un to iedzīvotāji ir ļoti dažādi, ir atrodamas arī daudzas līdzības, stāsta Ismails Hasanli, kurš Latvijā dzīvo vairāk nekā sešus gadus. Braucis uz Latviju studēt, Ismails šeit atradis arī draugus, mīļoto sievu un no studenta kļuvis par pasniedzēju.

Lasīt vairāk...

Video: Dziesmas "Tavs karogs" videoklipa veidošanā iesaistījušies vairāk nekā 1100 cilvēku

Lai gan XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir pārcelti uz nākamo gadu, visa Latvija tos digitāli ieskandināja dziesmas “Tavs karogs” videoklipa pirmizrādē 4. maijā. Dziesmu “Tavs karogs” ir radījuši Renārs Kaupers un Jānis Aišpurs, un sadarbībā ar LMT ir tapis īpašs videoklips, kuru filmēja “Kultfilmas” režisors Dzintars Dreibergs, bet  tā veidošanā piedalījušies vairāk nekā 1100 cilvēku no visas Latvijas.

Lasīt vairāk...

Izlaiž piemiņas medaļu par godu Latvijas neatkarības atjaunošanas 30.gadadienai

“Latvijas Monētu nams” par godu Latvijas neatkarības atjaunošanas trīsdesmitajai gadadienai dāvina iedzīvotājiem īpašu šim notikumam veltītu bezmaksas medaļu “Tautu meita”. Valsts svētkiem veltīto medaļu “Latvijas Monētu nams” dāvina valsts iedzīvotājiem bez maksas – interesentiem ir jāsedz tikai tās piegādes izmaksas 4,99 eiro apmērā.

Lasīt vairāk...

Uzkodas un kūka Baltā galdauta svētkiem

Mēs katru gadu 4.maijā svinam Baltā galdauta svētkus, to darīsim arī šogad, tomēr šaurā ģimenes lokā. Šobrīd vēl vairāk nekā jebkad mums jābūt vienotiem un stipriem, tāpēc aicinu klāt baltu galdautu, kas simbolizē pašapziņu, lepnumu un ir kā vienojošais elements.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.