Menu
 

Piektdiena, 01 Marts 2024

Staigāšanas izaicinājumā "Miljoni soļu Latvijai" Rīgas plānošanas reģionā uzvarējusi Olaines novada pašvaldība

Divus mēnešus 43 Latvijas pašvaldībās norisinājās Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) rīkotais staigāšanas izaicinājums “Miljoni soļu Latvijai!”. Gandrīz 20 000 Latvijas iedzīvotāju kopīgiem spēkiem nostaigājuši teju 6 miljardus soļu jeb vairāk nekā 4 miljonus kilometru. Sīvā cīņā, komandu vietu sadalījumam mainoties teju katru dienu, par aktīvāko pašvaldību Rīgas plānošanas reģionā atzīta Olaines novada pašvaldība.

Lasīt vairāk...

Jānis Dimants: Kas mums bijis un kas ir, kas biedē un kas dziedē

“Kopā ar Ukrainu līdz uzvarai!” Nepārprotami bija jaušams, ka todien tik bieži dzirdētie vārdi nāk no sirds. Un mītiņā pie Brīvības pieminekļa vizuāli pasniegtais “Putins ir bende” – tikpat nepārprotams dusmu izvirdums. Atzīmējot divus gadus, kopš Krievija sāka karu Ukrainā, daudzo un dažādo pasākumu atspoguļošanā visas diennakts garumā no medijiem jo spilgti izcēlās Latvijas Televīzija ar kulmināciju emocionāli pārpilnajā koncertā “Kopā ar Ukrainu”. Bet pašam sanāca tā, ka, ik pa brīdim izslaukot miklumu acīs, ļāvos arī aizklīst kaut kur vēstures plašumos.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Teju piektā daļa autovadītāju uz vasaras riepām pāriet jau martā

Laikapstākļi martā mēdz būt mainīgi – brīžiem spīd saule, bet jau pēc mirkļa var sākties spēcīgs putenis, taču, neraugoties uz to, 17% autovadītāju steidz mainīt ziemas riepas uz vasaras riepām tiklīdz tas ir oficiāli atļauts – jau martā. 59% vadītāju riepas maina aprīlī, bet 15% - maijā. 8% autovadītāju atzīst, ka visu gadu brauc ar ziemas riepām, liecina “”Carlsberg 0.0” atbildīgas braukšanas indeksa” dati.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.