Menu
 

Svētdiena, 20 Februāris 2022

Monika Marija Mesinga: Fotografēšana vienmēr ir bijusi ar mani

Ja tas, ar ko nodarbojies, dara tevi laimīgu, tev noteikti vajadzētu turpināt to attīstīt. Bieži lietas, kuras esam uzskatījuši vien par hobijiem, ar laiku top par nopietniem darbiem. Arī šis būs viens no tādiem stāstiem, un šī stāsta varone ir Monika Marija Mesinga. Viņas pamatnodarbošanās un reizē hobijs ir fotografēšana, tomēr tas nebūt nav viss. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar jauno fotogrāfi, lai vairāk uzzinātu par viņas hobiju, dzīvi aiz kameras un tās priekšā, kā arī par kādu viņas sen lolotu sapni, kurš pavisam nesen ir ieraudzījis dienas gaismu.

Lasīt vairāk...

Cik maksā betons litrā jeb Kā veidojas jauno mājokļu cena?

2021.gads mājokļu tirgū iezīmējās ar būtisku dzīvokļu cenu palielinājumu, tām pieaugot pat par 10–20%. Kā liecina publiski pieejamā informācija, cenas augušas ne vien Rīgā un Pierīgā, bet arī ārpus Rīgas, turklāt visos projektos – sērijveida, pirmskara, renovētajos, jaunajos un vēl tikai būvniecības stadijā esošajos. Tas nozīmē jaunu realitāti visiem mājvietu meklētājiem – lai iegādātos kāroto mājokli, naudas maciņš būs jāatver krietni plašāk. Kas ietekmē un kā veidojas jauno dzīvokļu cena, un vai mājokli par 2000 eiro kvadrātmetrā var uzskatīt par jauno “lēti”?

Lasīt vairāk...

Pandēmijas sekas: vienlaikus augusi digitālā slodze acīm un atbildība par savu veselību

Cilvēku attieksme un iepirkšanās paradumi pēdējo divu gadu laikā ir mainījušies. Kā liecina kopā ar “Forta Research” nesen veiktais pētījums, cilvēki sāk rūpīgāk pārdomāt savus pirkumus. Attiecībā uz redzes korekcijas līdzekļu iegādi, pastiprināta uzmanība tiek pievērsta briļļu lēcām. Tas skaidrojams ar intensīvo slodzi darbā ar datoru un citām viedierīcēm. Digitālā slodze pieprasa noteiktus produktus, kas padara strādāšanu ērtāku un nodrošina acu komfortu. Tāpat pētījumā noskaidrojās  arī tas, ka cilvēkiem ir svarīgi, lai būtu pieejama plaša produktu izvēle.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.