Menu
 

Otrdiena, 04 Oktobris 2022

Zaudējumus piedzīvo Ķekavas basketbolisti un futbolisti, uzvar florbolisti (papildināta)

  • Publicēts Sports

Teju vienā laikā pirmdien vakarā notikušajās spēlēs zaudējumus piedzīvoja gan FK “Ķekava/Auda” futbolisti Latvijas otrās līgas turnīrā, gan basketbola klubs “Ķekava” Nacionālās basketbola līgas čempionātā. Krietni veiksmīgāka novadniekiem bija otrdiena, kad uzvaru Latvijas virslīgas čempionātā izcīnīja “Ķekavas” florbola komanda.

Lasīt vairāk...

Valdība atbalsta 20 pašvaldību investīciju projektus 18 miljonu eiro vērtībā, tostarp Pierīgā

Otrdien Ministru kabinets apstiprināja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) rīkojuma projektu par atbalstāmajiem pašvaldību investīciju projektiem valsts aizdevumu piešķiršanai Covid-19 izraisītās krīzes seku mazināšanai un novēršanai, nodrošinot iespēju saņemt valsts aizdevumu vēl 20 pašvaldību investīciju projektiem, aģentūru LETA informēja VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Lasīt vairāk...

Foto: Svinīgi atklāts pārbūvētais ceļa posms starp Turaidu un Siguldu

Pēc pārbūves svinīgi atklāts pārbūvētais reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posms starp Turaidu un Siguldu (8,3. km–12,50. km). Visā posmā, izņemot 2017.gadā atjaunoto tiltu pār Gauju, ir pārbūvēta ceļa sega, Turaidas un Siguldas nogāzēs izbūvēta apgaismota ietve, tādējādi ceļš starp Turaidu un Siguldu kļuvis komfortablāks un drošāks gan gājējiem, gan autobraucējiem, informē VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) Komunikācijas daļā.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Augstās energoresursu cenas negatīvi ietekmē Latvijas rūpniecību

Latvijas ekonomikā arvien vairāk ir redzamas bremzēšanās pazīmes un tuvākajos ceturkšņos izaugsme nav gaidāma. Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētā informācija, šī gada augustā ražošanas apjomi Latvijas rūpniecībā samazinājās par 0,3% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, savukārt apstrādes rūpniecībā ražošana saruka pat par 2,6%. Tas ir lielākais kritums Latvijas apstrādes rūpniecībā kopš Covid-19 pandēmijas sākuma, un līdz nākamā gada vidum izaugsme rūpniecībā, visticamāk, nav gaidāma.

Lasīt vairāk...

Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma atbalstam trīs dienās pieteikti gandrīz 13 000 mājsaimniecību

Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma atbalstam pirmajās trīs dienās pieteikti gandrīz 13 000 mājsaimniecību, un 94% no iesniegumiem norādīts, ka iesniedzēji vēlas saņemt vienreizēju 60 eiro atbalstu apkurei ar malku, nepievienojot čeku, apstiprina portāla SIA “ZZ Dats” direktors un www.epakalpojumi.lv izstrādātājs Edžus Žeiris.

Lasīt vairāk...

Aptauja: 51% Latvijas iedzīvotāju konteineru pieejamība motivētu šķirot atkritumus

Pārtikas ražošanas un vairumtirdzniecības uzņēmuma "Mars Latvia" īstenotā aptauja, kas veikta sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat Latvija", atklāj, ka būtiskākais faktors, kas motivētu Latvijas iedzīvotājus šķirot atkritumus, ir atkritumu šķirošanas konteineru pieejamība - tā norādījuši 51% aptaujāto. Savukārt 20% aptaujāto kā motivējošāko faktoru atkritumu šķirošanai norādīja pieejamāku depozīta sistēmu, informē "Mars Latvia" pārstāvji.

Lasīt vairāk...

VEF Kultūras pilī gaidāms labāko Latvijas teātru dziedošo aktieru salidojums

28.novembrī plkst.19.00 VEF Kultūras pilī uz krāšņu muzikālu salidojumu “Viena vieta uz brieža vēl brīva” aicina labākie Latvijas teātru dziedošie aktieri. Šajā vakarā populāras latviešu komponistu dziesmas no teātru izrādēm izdziedās Latvijas Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa, Mārcis Maņjakovs, Egils Melbārdis un Ainārs Ančevskis, aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska, Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova, Dailes teātra aktieris Imants Strads un aktieris Andris Bērziņš, informē organizatori.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.