Menu
 

Sestdiena, 04 Jūlijs 2020

Foto: Pasniegtas "Siguldas novada gada balvas sportā 2019"

  • Publicēts Sports

Piektdien, 3. jūlijā, plkst. 18.00 Siguldas pils paviljonā norisinājās balvu pasniegšana “Siguldas novada gada balva sportā 2019”, kurā 18 nominācijās tika godināti Siguldas novada labākie sportisti, komandas, treneri un sporta pasākumi. Svinīgajā pasākumā šogad tika sveikti arī 47 Siguldas novada jaunieši, kuri izcīnījuši Latvijas čempiona titulus. Ņemot vērā valstī noteiktos drošības ierobežojumus, šoreiz uz svinīgo pasākumu tika aicināti tikai apbalvojuma ieguvēji. Pasākumu vadīja Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris, skatuves mākslinieks, vairākkārtējs Latvijas čempions velotriālā – Pāvels Griškovs.

Lasīt vairāk...

Pateicoties iedzīvotāja ziņojumam, Ropažos aiztur iereibušu autovadītāju

Ropažu novada pašvaldības policija reaģējusi uz iedzīvotāja telefoniski sniegtu informāciju par aizdomīgu autovadītāju, kurš Ropažos pa Rīgas ielu, pārvietojoties ar melnas krāsas "Audi" markas automašīnu, maina braukšanas joslas, raisot aizdomas par autovadītāja atrašanos alkohola reibuma stāvoklī, informē Ropažu novada pašvaldībā.
Lasīt vairāk...

Vitamīnu palete no dabas, ko viegli iespējams uzņemt vasarā

Tas, cik liela nozīme mūsu veselībai un pašsajūtai ir uzturam, lielākai daļai cilvēku ir zināms fakts. Tajā pašā laikā “darbs dzen darbu”, tādēļ bieži vien ikdienā ierasto maltīti nākas aizstāt ar ātrām uzkodām vai diezgan vienveidīgu uzturu, ar ko nodarām kaitējumu paši sev. Labā ziņa – vasara ir tās pilnbriedā un šis ir labākais laiks, kad visus organismā trūkstošos vitamīnus iespējams uzņemt ar pašmāju augļiem, ogām un dārzeņiem. Lai neapjuktu plašajā vitamīnu jūklī, “Euroaptiekas” farmaceite Zane Melberga skaidro, kādi vitamīni cilvēka organismam ir paši svarīgākie un ar kādiem produktiem tos iespējams uzņemt.

Lasīt vairāk...

"Tet" aptauja: 17% klientu mazo un vidējo uzņēmumu grupā turpina strādāt attālināti

No visiem telekomunikāciju uzņēmuma "Tet" klientiem 17% klientu – mazie un vidējie uzņēmēji – turpina strādāt attālināti, liecina "Tet" veiktā aptauja. Savukārt nepilna trešdaļa jeb 29% mazo un vidējo uzņēmēju dažas dienas pavada birojā un dažas strādā no mājām. Vienlaikus 22% no tiem, kuri patlaban vēl turpina strādāt birojā, plāno pāriet uz attālinātu darbu nākotnē.

Lasīt vairāk...

Ekonomists: Pandēmijas pirmais vilnis pārvarēts veiksmīgāk, nekā cerēts

Latvijai pandēmijas pirmo vilni izdevies pārvarēt veiksmīgāk nekā vairumam citu Eiropas Savienības un pasaules valstu, daudzos ekonomiskos rādītājos esam ar labākajiem rezultātiem. Ja 2008./2009.gada krīzē Latvija bija starp smagāk skartajām valstīm, tad šobrīd ir pretēji – Latvijas ekonomikai veicas labāk nekā vidēji pasaulē. Tas ļauj cerēt, ka vīrusa uzliesmojuma jeb otrā viļņa gadījumā būs vieglāk un no iepriekšējās krīzes atkārtojuma spēsim izvairīties.

Lasīt vairāk...

Eiropas Komisija atbalsta Latvijas lēmumu "airBaltic" pamatkapitālā ieguldīt līdz 250 miljoniem eiro

Eiropas Komisija (EK) piektdienas vakarā atbalstījusi Latvijas valdības lēmumu nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" pamatkapitālā ieguldīt līdz 250 miljoniem eiro, lai sniegtu atbalstu Covid-19 krīzes pārvarēšanai, aģentūru LETA informēja EK. Kā aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijā, valsts atbalsts palīdzēs sekmīgāk pārvarēt Covid-19 izraisīto negatīvo ietekmi uz aviokompāniju un stabilizēt nacionālo aviācijas nozari.

Lasīt vairāk...

Apdegumi un applaucējumi – kā pasargāt bērnu?

Pēc mājās pavadītā pavasara atnākusi skaista un saulaina vasara. Vīruss, šķiet, sāk atkāpties, ierobežojumu ir mazāk, un mēs atkal domājam par kopīgiem svētkiem, atpūtu pie dabas, grilēšanu un ugunskuriem. Tāpēc jāatceras, ka bērni ir jāsargā no apdegumiem. Kā droši izbaudīt vakarus pie ugunskura un ko darīt, ja mazais tomēr apdedzinājies, stāsta “Rimi bērniem” eksperte, pediatre Sanita Mitenberga.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.