Menu
 

Svētdiena, 05 Jūlijs 2020

Dārzi, kas iedvesmo

Olaines novadam augot un attīstoties, paplašinās arī jaunie ciemati un pamazām veidojas jauna Olaines novada ainava. Pieredzējušās dārznieces Valentīna Kušnere un Dzintra Freimane-Ozoliņa stāsta par to, kas būtu jāņem vērā zemes īpašniekam, sākot veidot pašam savu dārzu. Viņas savos dārzos daudzu gadu laikā ir ieguldījušas milzu enerģiju un lielu mīlestību.

Lasīt vairāk...

"Arco Real Estate": Potenciālajiem mājokļu pircējiem nav vērts gaidīt vēl "labākus laikus" iegādei

Ja potenciālajam mājokļa pircējam ienākumi ir stabili un bankas gatavas piešķirt hipotekāro kredītu, patlaban būtu vērts pirkt mājokli un nepaļauties uz iespējamu lielāku cenu samazinājumu nākotnē, intervijā aģentūrai LETA sacīja nekustamo īpašumu uzņēmuma "Arco Real Estate" valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits.

Lasīt vairāk...

Pasaules mākslīgās salas: kur un kā tās radītas

Salas spēj uzburt sapņus par paradīzi ar debeszilu ūdeni, saules pielietām pludmalēm un krāšņām palmām. Atpūtas vieta, kur pasaules problēmas pazūd un šķiet, ka neko vairāk nevar vairs vēlēties. Bet ne visas pasaules salas ir vienādas – dažas no tām ieskauj jūra ar savu kristālisko skaidrību un koraļļu valstību, bet citas izceļas ar pilsētas kņadu, kultūras dārgakmeņiem un eksotiku.

Lasīt vairāk...

Plūdos Japānā vismaz 16 bojāgājušie

Plūdos Japānas Kjusju salā gājuši bojā vismaz 16 cilvēki, svētdien ziņoja vietējie mediji. Spēcīgu lietusgāžu izraisītie plūdi Kumamoto provincē iznīcinājuši mājas, aizskalojuši transporta līdzekļus, izraisījuši tiltu sabrukšanu un appludinājuši daudzas pilsētas.

Lasīt vairāk...

Aktuāli grilēšanas sezonā – kāds ir veselīgs gaļas patēriņš?

No vienas puses, uztura speciālisti uzskata, ka veselam cilvēkam atteikties no gaļas nav pamata, no otras – ar pārmērīgu gaļas patēriņu saista paaugstinātu vēža risku. Uztura speciāliste Guna Rijkure atgādina, ko par veselīgu gaļas patēriņu jāzina grilēšanas sezonas pašā karstumā, savukārt aptieku tīkla "Apotheka" farmaceite Līga Cīrule atgādina par piesardzības pasākumiem, lai izvairītos no pārtikas saindēšanās.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.