Menu
 

Trešdiena, 21 Jūlijs 2021

Ko darīt, ja... Noderīgi padomi skaistumkopšanā

Ikvienam no mums taču gadās, ka pavisam negaidīti uz deguna vai kādā citā redzamā vietā uz sejas parādās nevēlami izsitumi. Iespējams, kādā karstākā vasaras dienā esam apdedzinājuši degungalu vai arī uz sejas parādījušies sarkani pleķi. Tās ir tikai dažas no daudzajām ādas nepilnībām, kas var likt justies neveikli un traucēt ikdienas gaitās.

Lasīt vairāk...

CSP: Ražotāju cenu līmenis rūpniecībā jūnijā palielinājies par 3,8 %

2021.gada jūnijā, salīdzinot ar maiju, ražotāju cenu līmenis Latvijas rūpniecībā palielinājies par 3,8 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati. Vietējā tirgū realizētajai produkcijai cenu līmenis palielinājās par 3,0 %, eksportētajai produkcijai – par 4,4 %. Eksportam uz eirozonas valstīm ražotāju cenu līmenis pieauga par 4,0 %, eksportam uz ārpus eirozonas valstīm – par 4.8%.

Lasīt vairāk...

Arī šovasar Siguldā notiks "S!-Velo" un "S!-Skate" sacensības

  • Publicēts Sports

Ņemot vērā epidemioloģisko prasību atvieglojumus, arī šovasar “Fischer” slēpošanas centrā Siguldā varēs notikt nu jau par tradīciju kļuvušās sacensības “S!-Skate” un “S!-Velo”. Šogad abi sacensību seriāli notiks nedaudz citā formātā, tomēr būs iespēja piedalīties visām vecuma grupām, būs iespēja sajust sacensību garu un izaicināt sevi uz jauniem sportiskiem mērķiem.

Lasīt vairāk...

"Maxima" brīdina par viltus loteriju uzņēmuma 20 gadu jubilejas vārdā

“Maxima Latvija” informē, ka ir fiksēti vairāki gadījumi, kuros iedzīvotājiem “Facebook” apmeklējuma laikā parādās aicinājums piedalīties loterijā un pēc “Facebook” apmeklējuma interneta pārlūkprogrammas un “Windows” operētājsistēmas ziņojumu panelī parādās aicinājums saņemt it kā “Maxima” vārdā laimētu balvu. Uzklikšķinot uz šīs saites, lietotājs tiek aizvests uz jaunu lapu. Krāpniecisko paziņojumu vizuālais izskats maldina par  “Maxima” 20 gadu jubileju, un tā ir krāpnieciska aktivitāte ar mērķi iegūt lietotāju naudu par dāvanas saņemšanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.