Menu
 

Piektdiena, 14 Augusts 2020

Prokuratūra cels apsūdzību prokurorei Jurkjānei, bet par Kalnmeiera atbildību veiks papildu pārbaudi

Ģenerālprokuratūra cels apsūdzību par divām neizpaužamu ziņu izpaušanas epizodēm no amata atstādinātajai Ģenerālprokuratūras Metodikas nodaļas virsprokurori Elitai Jurkjānei, savukārt par bijušā ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera atbildību veiks papildu pārbaudi, šodien preses brīfingā informēja Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Sevišķi svarīgu lietu izmeklēšanas nodaļas virsprokurors Māris Leja.

Lasīt vairāk...

Jānis Dimants. Kurš melo, kurš apmelo, kurš tiesājams?

Jūlijā apritēja gads, kopš Egils Levits stājies Valsts prezidenta amatā. Tādējādi pašsaprotams, ka mūsmāju medijos attiecīgā tēma burtiski virmojusi. Un varētu likties, ka no rakstošo, ierunājošo un TV ekrānos rādošo snieguma varētu saveidot pat spīdošu topa trijnieku, ko tradicionāli daru, noslēdzoties kādai kampaņai. Diemžēl sanākusi pamatīga vilšanās.

Lasīt vairāk...

Beidzoties ārkārtas situācijai, viesu skaits tūristu mītnēs palielinājies četras reizes

Beidzoties ārkārtas situācijai un lielai daļai tūristu mītņu atsākot darbību, viesu skaits jūnijā, salīdzinot ar maiju, palielinājies četras reizes un sasniedzis 127,6 tūkstošus viesu, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie dati. Šāgada otrajā ceturksnī Latvijas tūristu mītnēs apkalpoti 170,8 tūkstoši ārvalstu un vietējo viesu, kas ir 78,1% salīdzinājumā ar pagājušā gada otro ceturksni.

Lasīt vairāk...

Priesteris: Par ko balsot vēlēšanās?

Vatikāna II koncils par katoļu aktīvu līdzdalību politiskajā un sabiedriskajā dzīvē uzsver, ka “visiem pilsoņiem ir jāatceras savas tiesības un reizē pienākums piedalīties brīvās vēlēšanās, lai veicinātu kopējo labumu. Baznīca ciena un atzinīgi vērtē tos, kuri savus spēkus veltī kalpošanai cilvēkiem un valsts labā uzņemas šos smagos pienākumus.” (“Gaudium et spes, 75).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.