Menu
 

Ceturtdiena, 27 Janvāris 2022

Saeima par NEPLP locekļiem ievēl Āboliņu, Druvieti, Milzarāju un Plakanu

Saeima ceturtdien par Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļiem atkārtoti ievēlēja esošo NEPLP priekšsēdētāju Ivaru Āboliņu un NEPLP priekšsēdētāja vietnieci Aurēliju Ievu Druvieti. Par NEPLP locekli ievēlēta arī bijusī Latvijas Radio 5 – Pieci.lv - programmas direktore Ilva Milzarāja, kā arī SIA “NT Piedzīvojumi” valdes loceklis Andis Plakans, informēja Saeimas preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Sācies balsojums par jauno dzelzceļa pieturvietu nosaukumiem

Lai izvēlētos katrai vietai atbilstošāko un pieturas punktu lietotājiem tīkamāko nosaukumu, VAS "Latvijas dzelzceļš" ir uzsākusi aptauju "Tavs dzelzceļa pieturas punkta nosaukums!", kurā līdz 11.februārim ikvienam iedzīvotājam ir iespēja nobalsot par kādu no jau piedāvātājiem nosaukumu variantiem vai iesniegt savu, unikālo pieturas punkta nosaukuma versiju. Pasažieru platformu modernizācijas projekta ietvaros VAS "Latvijas dzelzceļš" pasažieru līnijās tiks izveidoti četri jauni dzelzceļa pieturas punkti, bet vēl viens pieturas punkts tiks pārcelts.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā uzņēmējiem piešķirs nomas maksas atvieglojumus, bērniem, jauniešiem un senioriem – pabalstus

Lai mazinātu Covid-19 ierobežojošo pasākumu negatīvo ietekmi uz uzņēmējdarbību, Jūrmalas domes deputāti ceturtdien nolēma pilnībā vai daļēji atbrīvot no nomas maksas uzņēmējus, kuriem ir noslēgti nekustamā īpašuma vai zemes nomas  līgumi ar Jūrmalas valstspilsētas administrāciju. Tāpat nepiemēros arī procentus un līgumsodus nekustamā īpašuma nomas maksas kavējuma gadījumā.

Lasīt vairāk...

Pētnieki pirmo reizi pilnībā nokartējuši Aģi, Mergupi, Zaņu un Auci

  • Publicēts Vide

Īstenojot projektu "Latvijas upju baseinu apsaimniekošanas plānu ieviešana laba virszemes ūdens stāvokļa sasniegšanai" ("Life GoodWater IP"), pētnieki pirmo reizi pilnībā nokartējuši četras upes - Aģi, Mergupi, Zaņu un Auci, informēja VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra" (LVĢMC) sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Pelēķe.

Lasīt vairāk...

Farmaceite: Sēdošs darbs, nepareiza darba poza un skaļas mūzikas klausīšanās austiņās var radīt dzirdes traucējumus

Dzirde ir viena no cilvēka galvenajām maņām, kas ļauj uztvert apkārt esošās skaņas, atpazīt balsis un dažādus signālus, kas var brīdināt par iespējamām briesmām. Lai nodrošinātu labu dzirdi visa mūža garumā, jārūpējas ne tikai par ausu veselību, bet jāievēro priekšnoteikumi dzirdes saglabāšanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.