Menu
 

Piektdiena, 30 Aprīlis 2021

SPKC: Saslimstība ar Covid-19 Latvijā stabili pieaug; epidemioloģiskā situācija pasliktinās

Epidemioloģiskā situācija ar Covid-19 Latvijā diemžēl stabili pasliktinās, un vīruss turpina izplatīties. Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati liecina, ka pēdējo dienu laikā Latvijā ir vērojams saslimstības pieaugums ar Covid-19. Pēdējo septiņu dienu rādītāji atklāj pieaugumu par 10,6%, jeb vidēji vienā dienā tiek atklāti 616 jauni inficēšanās gadījumi.

Lasīt vairāk...

Jānis Dimants: Kur patronas, kur vakcīnas kaujā iešanai ar naidnieku?

Veselības ministrs Daniels Pavļuts parakstījis pavēli par rājiena izteikšanu vienai ierēdnei! Kādā rīta raidījumā aprīļa sākumā tā bija vai karstākā ziņa Latvijas Radio programmā. Korespondents Kristaps Feldmanis tiešajā ēterā ziņoja, ka par pieļautajiem pārkāpumiem vakcīnu iepirkšanā valsts sekretāre Daina Mūrniece-Umbraško dabūjusi rājienu. Turklāt – gluži vai sensācija! – ministrs augsto ierēdni gribot arī pazemināt amatā.

Lasīt vairāk...

Valsts policija maija brīvdienās turpinās pastiprinātu epidemioloģiskās drošības prasību uzraudzību, aicina būt atbildīgiem

Tuvojas valsts svētki ar vairākām brīvām dienām. Diemžēl arī šogad maija svētki un brīvdienas būs jāpavada citādāk – saistībā ar vīrusa izplatību ir noteikti ierobežojumi, kuri vēl aizvien ir spēkā un jāievēro! Līdz ar to arī Valsts policija aizvien turpinās pastiprinātu kontroli, uzraugot, vai iedzīvotāji ievēro noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības, īpaši pulcēšanās ierobežojumus. Tāpat uzmanība tiks pievērsta sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanai.

Lasīt vairāk...

Latvijas kopražojuma dokumentālā filma "Starp diviem kariem" saņēmusi galveno balvu starptautiskajā festivālā "GoEast"

Latvijas kopražojuma dokumentālā filma "Starp diviem kariem" jeb "This Rain Will Never Stop" saņēmusi galveno balvu starptautiskajā festivālā "GoEast", kas ir viens no būtiskākajiem Centrāleiropas un Austrumeiropas kino notikumiem un jau 21 gadu notiek Vācijas pilsētā Vīsbādenē, aģentūru LETA informēja filmas veidotāju pārstāve Ilona Bičevska.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.