Menu
 

Otrdiena, 09 Novembris 2021

Krimuldas draudze veidos starptautisku mācību programmu jauniešu personības attīstībai

Krimuldas Evaņģēliski luteriskā draudze šoruden sākusi īstenot starptautisku projektu, kurā izstrādās mācību programmu darbā ar jauniešiem iesaistītajiem speciālistiem, lai attīstītu jaunajos cilvēkos līdera prasmes, pašapziņu, pašmotivāciju, atbildību un piederības sajūtu kādai no sociālajām grupām, informē projekta koordinatore Līva Tauriņa.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā pabeigta ūdenssaimniecības tīklu paplašināšana posmā Dubulti–Pumpuri

Šī gada oktobrī ekspluatācijā nodoti ūdensapgādes un kanalizācijas tīkli Jūrmalā posmā Dubulti–Pumpuri. Projekta “Jūrmalas ūdenssaimniecības attīstība, IV kārta” būvdarbu līgums “Ūdenssaimniecības tīklu paplašināšana Dubulti–Pumpuri” ietvēra ūdensapgādes un sadzīves kanalizācijas tīklu izbūvi šādos rajonos: Mellužos; Dubultos, Jaundubultos un Pumpuros; Druvciemā; Eiženijas, Ernesta un Artūra ielā.

Lasīt vairāk...

11.novembrī tradicionālo Lāčplēša Kara ordeņa stāstu vēstīs tiešrādē

11.novembrī plkst.11.00 Latvijas Nacionālā vēstures muzeja (LNVM) "Facebook" lapā tiks translēta tiešrāde no muzeja krātuves "Vienpadsmitajā vienpadsmitos. Lāčplēša Kara ordeņa stāsts". Tādējādi arī pandēmijas apstākļos muzejs uzturēs spēkā 1988.gadā aizsākto tradīciju ik gadu šajā datumā no krājuma apskatei izcelt Latvijā vienīgo zināmo pilno Lāčplēša Kara ordeņa komplektu, tikai šoreiz tas notiks virtuāli, informē LNVM.

Lasīt vairāk...

"Olainfarm" piedalās vienā no pasaulē lielākajām farmācijas nozares izstādēm

No 9. līdz 11.novembrim AS "Olainfarm" piedalās starptautiskajā farmācijas nozares izstādē "CPHI Worldwide 2021", kas norisinās Milānā, Itālijā. "Olainfarm" pārstāvji prezentē izstādes apmeklētājiem uzņēmuma ķīmijas, aktīvo farmaceitisko vielu un gatavo zāļu formu produktu portfeli, kā arī sadarbības piedāvājumus un pakalpojumu klāstu, informē AS "Olainfarm" pārstāve Sintija Šteina.

Lasīt vairāk...

Lāčplēša dienā pie Brīvības pieminekļa vēsturiskajā vietā atgriezīsies četri Latvijas valsts karogi

Godinot Lāčplēša dienu jeb par Latvijas neatkarību kritušo karavīru piemiņas dienu, pie Brīvības pieminekļa vēsturiskajā vietā atkal plīvos četri Latvijas valsts karogi. Karogu masti ir Latvijas uzņēmuma "Amberla" ziedojums, savukārt karogi ir atvaļinātā Jūras spēku flotiles admirāļa Andreja Mežmaļa ziedojums Latvijai.

Lasīt vairāk...

Pieņem dabas parka "Piejūra" individuālos aizsardzības un izmantošanas noteikumus

Valdība 9.novembrī pieņēma dabas parka "Piejūra" individuālos aizsardzības un izmantošanas noteikumus. Dabas parks izveidots, lai nodrošinātu piekrastes ekosistēmu kompleksa, Latvijas īpaši aizsargājamo un Eiropas Savienības nozīmes biotopu un sugu saglabāšanu, kā arī sabiedrības izglītības un atpūtas iespējas. Dabas parka platība ir 4180 hektāru, un tā iedalās četrās funkcionālās zonās - regulējamā režīma zona, dabas lieguma zona, dabas parka zona un neitrālā zona.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.