Menu
 

Pirmdiena, 16 Janvāris 2023

5 SEO trendi, kas jāzina visiem speciālistiem

SEO optimizācija ir nozīmīga digitālā mārketinga sastāvdaļa, kas uzņēmumam sniedz būtiskus ieguvumus, tai skaitā, palīdz mājaslapai nokļūt augstākās meklētājprogrammu pozīcijās. Un kā jau teju viss digitālajā mārketingā, arī SEO optimizācija mainās un attīstās. Protams, tās pamatprincipi paliek nemainīgi, taču arvien parādās jaunas tendences, kam būtiski sekot līdzi, lai meklētājprogrammu optimizācija sniegtu labākos iespējamos rezultātus. Lūk, 5 SEO trendi, kas būtu jāzina visiem speciālistiem.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Ukrainas atbalstam ziedojuši 56% Latvijas iedzīvotāju

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Ukrainas vai Ukrainas bēgļu atbalstam līdz šim ir ziedojuši 56% Latvijas iedzīvotāju, kas ir par 11% vairāk nekā 2022.gada martā, rāda jaunākie SKDS aptaujas dati pēc Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) pasūtījuma. 41% respondentu ir ziedojuši naudu, bet 31% – mantas, drēbes, ēdienu vai citas noderīgas materiālas vērtības.

Lasīt vairāk...

Novembrī visvairāk ārvalstu viesu ārpus Rīgas uzņemts Jūrmalā, Mārupē, Liepājā, Rēzeknē un Siguldā

2022.gada novembrī Latvijas tūristu mītnēs apkalpoti 136,2 tūkstoši ārvalstu un vietējo viesu, kas ir 2,1 reizi vairāk nekā 2021. gada novembrī, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Viesi tūristu mītnēs pavadīja 243,2 tūkstošus nakšu, kas ir par 90,8 % vairāk, salīdzinot ar novembri gadu iepriekš, kad Latvijā līdz mēneša vidum bija spēkā stingrais mājsēdes periods.

Lasīt vairāk...

Jūlijā ar desmit krāšņiem koncertiem Dzintaru koncertzālē norisināsies devītais Jūrmalas festivāls

Ar desmit krāšņiem koncertiem no 15. līdz 23.jūlijam norisināsies devītais "Jūrmalas festivāls", grandiozākais vasaras muzikālais notikums Dzintaru koncertzālē, pulcējot izcilus latviešu un ārzemju mūziķus. Koncertos uzstāsies pasaulslavenā vijolniece Baiba Skride, tenors Aleksandrs Antoņenko, čellists Metjū Bārlijs, klavieru virtuozi Osokini, akordeoniste Ksenija Sidorova, Jūrmalas festivāla orķestris un citi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.