Menu
 

Piektdiena, 04 Februāris 2022

2021.gadā Valsts policija pieķērusi 59 kukuļdevējus; negodprātīgo policistu skaits samazinājies

Valsts policijas 2021. gada darba rezultāti rāda, ka likumsargi pērn ir pieķēruši vairāk kukuļdevēju nekā 2020. un 2019. gadā. Savukārt likumsargu-kukuļņēmēju skaits ir būtiski sarucis. Disciplīnas uzlabojumi lielā mērā notikuši pateicoties policijas iekšēji organizētajiem preventīvajiem pasākumiem un kontroles aktivitātēm, tāpat arī regulāri īstenotajām personāla apmācībām par dažādiem ar disciplīnu saistītiem jautājumiem, kā arī pienesumu nesusi pērn īstenota ceļu satiksmes drošības kampaņa pret korupciju ceļu satiksmē, liecina Valsts policijas publiskotā informācija.

Lasīt vairāk...

Notiks informatīvā kampaņa par bērnu drošību internetā

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 (Uzticības tālrunis) no 7.līdz 13. februārim rīko kampaņu “Es izvēlos runāt”. Kampaņas galvenais mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par bērnu drošību tiešsaistes vidē, īpaši uzsverot emocionālās vardarbības jeb kibermobinga riskus internetā. 8. februāris šogad ir Drošāka interneta diena.

Lasīt vairāk...

Aicina izteikt viedokli par jauno Ropažu novada ģerboni

Sadarbībā ar jaunveidotā Ropažu novada vadību un speciālistiem, kā arī Valsts Heraldikas komisiju heraldikas mākslinieks Edgars Sims izveidojis četrus oriģinālus jaunā novada ģerboņa variantus, kurus saskaņā ar Heraldikas komisijas prasībām vispirms bija jāprezentē komisijai, un pēc komisijas sniegtā vērtējuma atbalstītie ģerboņu varianti tiek prezentēti iedzīvotājiem.
Šobrīd iedzīvotāju vērtējumam nodoti divi Heraldikas komisijas atbalstītie oriģināli jaunā novada ģerboņa varianti. Līdz 18. februārim novada pašvaldība aicina nobalsot par jaunā Ropažu novada ģerboņa variantu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.