Menu
 

Piektdiena, 24 Augusts 2018

Avārijā iesaistītā SUB busiņa vadītājs regulāri apmeklējis ekstrēmas autovadīšanas kursus

Uz Siguldas šosejas smagā satiksmes negadījumā iesaistītā Valsts policijas (VP) Speciālo uzdevumu bataljona (SUB) mikroautobusa vadītājs bijis pieredzējis un regulāri apmeklējis ekstrēmas autovadīšanas kursus, aģentūrai LETA pastāstīja VP Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Ansis Pumpurs.

Lasīt vairāk...

Finanšu ministrija: Budžetā izveidojies vēsturiski augstākais pārpalikums - 678,1 miljons eiro

Konsolidētajā kopbudžetā šā gada pirmajos septiņos mēnešos veidojies vēsturiski augstākais pārpalikums 678,1 miljona eiro apmērā, par 384,5 miljoniem eiro pārsniedzot pērnā gada attiecīgo līmeni, informēja Finanšu ministrijā (FM). Budžeta ieņēmumi šā gada septiņos mēnešos sasniedza 6,49 miljardus eiro, bet izdevumi - 5,82 miljardi eiro.

Lasīt vairāk...

Policija aizturējusi viltus ziņu portālu uzturētājus; organizators apcietināts

Šonedēļ policija aizturējusi 21 gadu vecu jaunieti, kurš ir organizējis nepatiesu ziņu izgatavošanu un publicēšanu. Tiesa viņam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, un jaunietis tika nogādāts Rīgas Centrālcietumā. Tāpat tika aizturēts 15 gadus vecs līdzdalībnieks, kuram piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Lasīt vairāk...

Mālpilī atklās mūzikas un mākslas skolas absolventu izstādi

Mālpils Kultūras centrā 2.septembrī plkst. 16.00 otrā stāva foajē un izstāžu zālē tiks atklāta izstāde “325”. Tas ir projekts, kurā apvienojas 18 mākslinieki, kuri ir absolvējuši Mālpils mūzikas un mākslas skolas mākslas nodaļu un savu turpmāko ceļu saistījuši ar glezniecību, tēlniecību, grafiku, animāciju un citām mākslas tehnikām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.