Menu
 

Sestdiena, 01 Septembris 2018

Aicinājums – piebremzēsim!

Teju, teju sākas jaunais mācību gads visā garajā izglītības iestāžu virtenē – sākot no bērnudārziem un beidzot ar augstskolām. Bērnudārzam un universitātei bez saprotamām atšķirībām ir arī kas kopīgs – tur koncentrējas daudz cilvēku, tai skaitā uz ielām un pagalmos, kā arī sabiedriskajā transportā.

Lasīt vairāk...

Foto: TV3 svin jubileju Dzintaros

Dzintaru koncertzālē ar iespaidīgu koncertu atzīmētā telekanāla TV3 20 gadu jubileja. Koncertā, kuru vadīja Baiba Sipeniece-Gavare un Lauris Reiniks, piedalījās daudzi populāri mūziķi – "Dzelzs vilks", "The Sound Poets", Ivo Fomins, Igo un Jānis Strazds, Marija Naumova, Aija Andrejeva, Alex, Atis Ieviņš, Aminata, LNSO stīgu grupa, Linda Leen, "Tautumeitas", "Auļi" u.c.

Lasīt vairāk...

Pierīgas skolas meklē pedagogus

Jaunais mācību gads teju sācies, tomēr vairākās Pierīgas novadu skolās joprojām tiek meklēti mācībspēki. Trūkst gan dažādu mācību priekšmetu pasniedzēju, gan arī pirmsskolas un sākumskolas skolotāju. Lai arī skolu vadība apgalvo, ka pasniedzējiem motivācijas strādāt skolās pietiek, skolotāju daudzviet trūkst un vakances joprojām ir aktuālas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.