Menu
 

Svētdiena, 02 Augusts 2020

Pierīgas jaunie vieglatlēti sekmē Latvijas komandu panākumus Baltijas čempionātā

  • Publicēts Sports

1.un 2.augustā Pērnavā notika Baltijas U18 un U20 komandu čempionāts. Jauniešu konkurencē sīvā cīņā ar mājiniekiem uzvarēja Latvijas jaunie vieglatlēti, bet junioru sacensību kopvērtējumā latvieši tikai par punktu atpalika no uzvarētājiem igauņiem. Latvijas komandu sastāvā iekļauti septiņi jaunieši un seši juniori no Babītes, Salaspils, Siguldas, Ādažiem, Ķekavas un Olaines.

Lasīt vairāk...

Aptauja Saulkrastos. Vai šovasar jau esat devušies kādā ekskursijā?

Covid-19 pandēmija izraisījusi krīzi daudzās nozarēs, tajā skaitā tūrisma jomā, ierobežojot atpūtas iespējas. Laikā, kad iedzīvotājiem iesaka nedoties ceļojumos ārpus Latvijas robežām, daudzi izvēlas vasaras skaistās dienas baudīt kādā kempingā vai viesu namā tepat mūsu valstī. Daudziem par lielu izbrīnu, publiskajā telpā klajā nākusi ziņa, ka daudzi viesu nami Latvijā pacēluši cenas divkārt un pat trīskārt.

Lasīt vairāk...

Regbisti Upesciemā un Baldonē ar zaudējumiem noslēdz Baltijas "Top" līgas pamatturnīru

  • Publicēts Sports

“Livonia/Garkalne” kluba regbisti sestdien Upesciemā un “Miesnieki/Ķekava” svētdien Baldonē piedzīvoja kārtējos zaudējumus Baltijas “Top” līgas pamatturnīra spēlēs pret Lietuvas vienībām. Abi Latvijas klubi turnīra tabulā palika pēdējās divās vietās – “Miesnieki” piektajā un “Livonia” sestajā – un 16.augustā savstarpējā spēlē cīnīsies par piekto vietu noslēguma kopvērtējumā.

Lasīt vairāk...

Trīs saldēdienu receptes vasaras garšai

Vasara ir ogu ražas laiks, tāpēc “Rimi bērniem” ekspertes Lība un Sāra Smildziņas izmēģina trīs dažādu saldēdienu receptes, kurās svarīga sastāvdaļa ir ogas. Atklāj arī tu jaunas garšas, ar kurām iepriecināt gan mājiniekus, gan ciemiņus dārza svētkos! Atceries, ka ogas satur daudz vērtīgu vielu, un to ēšana stiprinās imunitāti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.