Menu
 

Sestdiena, 11 Decembris 2021

Krista Līmane: "2 otas" ir mans sen lolotais sapnis

Kad esi jauns un enerģijas pilns, tu vēlies tajā dalīties arī ar citiem. Tu dzenies pēc saviem sapņiem, saviem mērķiem, kurus ar neatlaidīgu darbu vari arī sasniegt. Šis stāsts būs tieši par šādu cilvēku – jaunu mākslinieci un uzņēmēju Kristu Līmani, kura šajā pandēmijas laikā ir spējusi īstenot savu sapni – atvērt savu mākslas studiju. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar mākslinieci, lai vairāk uzzinātu par viņu pašu, mākslu un studiju “2 otas”.

Lasīt vairāk...

Bērnu slimnīcas ārsti vērš vecāku uzmanību lielākai bērnu drošībai ziemas aktivitāšu laikā

Ik gadu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas mediķi, iestājoties skaistiem, ziemīgiem laikapstākļiem, aicina ģimenes doties ārā svaigā gaisā, kopīgi nodarboties ar sportiskām aktivitātēm vai vienkārši pavadīt laiku kopā ar ģimeni, tajā pašā laikā ievērojot drošības pasākumus. Šī gada ziemas sezona sākusies traģiski, kā arī ļoti traumatiski, kas liecina par nepieciešamību gan savā ģimenē, gan sabiedrībā pārrunāt un atgādināt drošības pasākumus, baudot ziemas priekus.

Lasīt vairāk...

Māris Gruzniņš: Cenu pieaugums – realitāte, no kuras neizbēgt

Dārgāka elektrība, gāze, pārtika, ražošanas izmaksas – par to visu publiskā telpa viļņojas jau labu brīdi, taču pavisam drīz cenu pieaugumu sāksim just arī gluži taustāmi. Sabiedrības neapmierinātība ir viegli saprotama, galu galā arī jebkurš ražotājs vai pakalpojumu sniedzējs savā maciņā pamanīs gan to pašu dārgāko elektrību, gan pārtiku, un prieku tas nesagādās nevienam. Atbildi uz to, vai šāda situācija ir pārejoša vai ar to nāksies rēķināties ilgtermiņā, sniedz mazliet dziļāks ieskats apkārt notiekošajos procesos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.