Menu
 

Svētdiena, 12 Februāris 2023

Ķekavas florbolisti uzvar Ulbrokā, jaunieši jau dala medaļas

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola virslīgas pamatturnīra pēdējās kārtas spēlē “Ķekavas” florbolisti viesos pārspēja florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komandu. Tiesa, abām Pierīgas komandām situāciju turnīra tabulā šī spēle vairs neietekmēja. Latvijas jauniešu čempionāta finālos svētdien Kocēnos medaļas izcīnīja gan Ķekavas, gan Ulbrokas jaunie florbolisti.

Lasīt vairāk...

Deju pedagogs Didzis Apsītis Tīnūžos: Mans zelts ir mana "Upe"

“Manas dzīves lielākais sapnis ir piepildījies – vienkopus vienā mājā ir izveidota viena liela un skaista deju ģimene, kuru pārstāv visu vecumu dalībnieki. Iespējams, ar laiku veidosim vēl kādas bērnu deju grupas, jo katru gadu pievienojas arvien vairāk gribētāju,” stāsta deju pedagogs, horeogrāfs, Tīnūžu Tautas nama bērnu deju kolektīva “Upīte”, jauniešu deju kolektīva “Straujupe”, vidējās paaudzes deju kolektīva “Upe” un senioru deju kolektīva “Dižupe” mākslinieciskais vadītājs Didzis Apsītis.

Lasīt vairāk...

Seši pārtikas produkti, kas vairo laimes sajūtu

Endorfīns, laimes hormons – kas tev par to zināms? Pārsvarā tiek runāts, ka tas visvairāk izdalās mīlas brīžos un sportisku aktivitāšu rezultātā, bet vai ir vēl kāds veids, kā stimulēt šo hormonu? Pārtikas un ikdienas preču interneta lielveikals "Barbora.lv" atklāj sešus produktus, kuri tev liks justies laimīgam.

Lasīt vairāk...

Ārstniecības augi kakla iekaisuma ārstēšanai un profilaksei. Stāsta farmaceite

Drēgnie laikapstākļi, gaisa temperatūras svārstības, nepiemērota apģērba izvēle, kā arī emocionāla pārslodze var mazināt organisma aizsargspējas, kā rezultātā tas kļūst uzņēmīgāks pret dažādiem vīrusiem un ir lielāka iespēja saaukstēties. Kakla sāpes ir viens no izplatītākajiem saaukstēšanās simptomiem. Kādas dabas veltes var palīdzēt kakla sāpju mazināšanai, kādus ārstniecības līdzekļus kādos gadījumos izmantot un kā profilaktiski stiprināt kakla veselību?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.