Menu
 

Pirmdiena, 28 Jūnijs 2021

Pārbaudot 139 trauksmes sirēnas, darbības traucējumi konstatēti septiņām

28.jūnijā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) sadarbībā ar Iekšlietu ministrijas Informācijas centru visā Latvijā ieslēdza trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu Valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas darbību - trauksmes sirēnu tehnisko stāvokli, bojājumus vai traucējumus sirēnu darbībā un to skaņas signāla dzirdamību.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Tikai puse iedzīvotāju pludmalē lieto saules aizsargkrēmu

Šogad vasara mūs iepriecina ar īpaši karstu un saulainu laiku, tomēr jāatceras, ka ilgstoša atrašanās saules ultravioletajos staros bez aizsargkrēma ir riskanta un var novest pie nopietniem ādas apdegumiem. Jaunākie "Benu aptiekas" Veselības monitoringa dati atklāj, ka tikai 47% Latvijas iedzīvotāju, dodoties uz pludmali, lieto saules aizsargkrēmu, tikai 19% vasarā to lieto visās situācijās, kad uzturas saulē, bet trešdaļa jeb 33% aptaujāto saules aizsargkrēmu vasarā nelieto vispār.

Lasīt vairāk...

Palēnināta satiksme var būt starp Turaidu un Siguldu, Tallinas šosejas posmā no Zvejniekciema līdz Duntei

Visos valsts reģionos noris aktīva būvdarbu sezona, satiksmes ierobežojumi ieviesti 98 valsts autoceļu posmos, tostarp Pierīgā. Ar ilgāku laiku ceļā jārēķinās ceļa posmā starp Turaidu un Siguldu, Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei, kā arī pie Baltezera un Ādažiem, Liepājas šosejas (A9) posmā no Skrundas līdz Kalvenei, tāpat ceļā no Kuldīgas uz Tukumu un remontposmos pie Rēzeknes, Saldus un Jelgavas.

Lasīt vairāk...

Salaspilī noskaidroti pirmssezonas futbola turnīra laureāti

  • Publicēts Sports

Nesen pēc rekonstrukcijas atklātajā Salaspils stadionā svētdien noskaidroti “Mercure Rīga” kausa ieguvēji futbolā. Teju divas nedēļas ilgušajā turnīrā sacentās sešas vienības, kas gatavojas startam "Optibet" Nākotnes līgā (pēc ranga otrajā augstākajā turnīrā aiz virslīgas), kā arī divi Latvijas otrās līgas (pēc ranga trešās) dalībnieki.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.