Menu
 

Svētdiena, 19 Jūlijs 2020

Aptauja Saulkrastos. Vai atbalstāt viedierīču iegādi katram skolēnam?

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) gatavo izmaiņas Izglītības likumā, kas noteiktu, ka attālināta mācīšanās ar viedierīču palīdzību turpmāk būtu viena no klātienes mācību formām, kā arī paredzēs, ka ierīce ar interneta pieslēgumu ir viens no individuālajiem mācību piederumiem, ko skolēnam nodrošina ģimene. Terminu par klātienes mācībām tiešām iecerēts papildināt, paredzot, ka mācības var notikt “attālināti ar informācijas un komunikācijas tehnoloģiju starpniecību”.

Lasīt vairāk...

Kādam ir jābūt uzturam, ja slimo ar podagru vai esi onkoloģijas pacients?

Veselam cilvēkam, kas uzņem sabalansētu uzturu, nebūtu jāsatraucas par to, ka organismam nepieciešamās uzturvielas un kalorijas ir par maz vai pa daudz. Pārtikas produkti dabiski satur dažādu pamata uzturvielu daudzumu (olbaltumvielas, ogļhidrātus, taukus), kā arī vitamīnus un minerālvielas. Organismam ir nepieciešamas sabalansēts uzturs, jo tas nodrošina visas uzturvielas, lai tas spētu pilnvērtīgi funkcionēt. Tomēr ir gadījumi, kad būtu jāpievērš īpaša uzmanība ikdienas uzturam ko ēdam.

Lasīt vairāk...

Fiziskās sagatavotības treneris: Septiņi veidi, kā būt fiziski aktīvam vasarā

Laikā, kad vasara ir pašā plaukumā un laikapstākļi mūs lutina, liela daļa cilvēku vēlās pārtraukt iekštelpu trenažieru zāles apmeklēšanu un vairāk pavadīt laiku ārā. Ņemot vērā, ka saulaino mēnešu skaits Latvijā ir neliels, to var saprast, bet, kā tad paliek ar tik ļoti nepieciešamo fizisko aktivitāti? Ikdienas fiziskās aktivitātes ir stabils pamats labai veselībai un tās pārtraukt vai nopauzēt noteikti nevajadzētu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.