Menu
 

Ceturtdiena, 20 Septembris 2018

Foto: Pasākums "Esi zinošs, esi drošs!" Siguldā pulcē vairāk nekā 2000 dalībnieku

19. septembrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknis sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību Raiņa parkā rīkoja pasākumu bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem "Esi zinošs, esi drošs!”. Pasākuma galvenais mērķis – aktualizēt drošības jautājumus jaunā mācību gada sākumā, piedaloties dažādiem operatīvajiem dienestiem. 

Lasīt vairāk...

Sigulda pārstāvēs Latviju Eiropas Mobilitātes konkursā


Par plānotajām un jau īstenotajām aktivitātēm videi draudzīgas un gudras pārvietošanās jomā Siguldas novada pašvaldība saņēmusi Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas piešķirto atzinību un tiesības mazo pilsētu grupā pārstāvēt Latviju Eiropas Mobilitātes nedēļas konkursā. Kopumā konkursā bija pieteikušās 20 pašvaldības.
Lasīt vairāk...

Aptauja. Skolotājs – digitalizācijas gūsteknis vai ieguvējs?

Lai gan digitālās komunikācijas rīki atvieglo un efektivizē skolotāju darbu, ""Samsung" skolas nākotnei" skolotāju aptauja* atklāj, ka pedagogi Latvijā ikdienā saskaras arī ar vairākiem izaicinājumiem. Puse (49%) aptaujāto skolotāju atzīst, ka skolēni bieži digitālajos kanālos raksta pēc darba laika beigām, piektdaļa – ka velta saziņai pārāk daudz sava brīvā laika, savukārt desmitā daļa – ka saziņa ar skolēniem digitālajos kanālos rada emocionālo spriedzi.

Lasīt vairāk...

Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši kopumā 11 cilvēki, tostarp 3 gadus vecs zēns. Ķekavas un Olaines novadā notikušas sadursmes starp vieglajām automašīnām, savukārt Mārupē – starp vieglo transportlīdzekli un autobusu. Avārija uz ceļa bijusi arī Saulkrastos un Jūrmalā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.