Menu
 

Pirmdiena, 15 Jūnijs 2020

Uzsāks Siguldas ID karšu izsniegšanu Krimuldas novada iedzīvotājiem, drīzumā – arī mālpiliešiem

Lai attīstītu ID karšu programmu, paplašinātu uzņēmēju lojālo klientu loku, nodrošinot atlaižu pieejamību ne tikai Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, bet arī apkārtējo novadu iedzīvotājiem, no 18. jūnija tiks uzsākts ID karšu programmas paplašināšanas projekts – ID kartes ar individuālu dizainu un pielāgotu lojalitātes programmas pakalpojumu klāstu tiks izsniegtas arī Krimuldas novada iedzīvotājiem.

Lasīt vairāk...

Zane Ozola: Arī īpašajiem bērniem nepieciešama interešu izglītība

Laikā, kad jautājums par iekļaujošo izglītību kļūst aizvien aktuālāks, nepieciešams pievērst uzmanību arī interešu izglītībai, atceroties, ka arī bērni ar īpašām vajadzībām ir pelnījuši pulciņus, mākslas un sporta nodarbības. Šobrīd interešu izglītība īpašajiem bērniem balstās vienīgi uz privāto iniciatīvu un daudzās ģimenēs nav risinājuma, ko darīt pēc skolas.

Lasīt vairāk...

Linkaits: Reģionālo autobusu pārvadājumu iepirkums ļaus valstij 10 gados ietaupīt ap 85 miljoniem eiro

Jaunā Sabiedriskā transporta nākotnes koncepcija un reģionālo autobusu pārvadājumu iepirkums ļaus valstij 10 gados ietaupīt ap 85 miljoniem eiro jeb vidēji 8,5 miljonus eiro gadā, vienlaikus nodrošinot labākas kvalitātes pakalpojumu pasažieriem, pirmdien prese konferencē sacīja satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP).

Lasīt vairāk...

Aptauja: Covid-19 radītā krīze piekto daļu iedzīvotāju mudinājusi veikt mājokļa labiekārtošanu

“Swedbank” aptaujas dati rāda, ka 64% Latvijas iedzīvotāju tuvākajā laikā plāno labiekārtot vai remontēt savu mājokli. Piektdaļai (19%) respondentu mājokļa labiekārtošanas jautājumam pievērsties rosinājusi Covid-19 krīzes sniegtā iespēja vairāk laika pavadīt mājās un attiecīgi iespēja pievērsties mājas darbiem.

Lasīt vairāk...

"Latvijas pasts" aicina sakārtot pastkastītes un pieskatīt suņus

“Latvijas pasta” dati liecina, ka 2020.gada jūnijā no 1,04 miljoniem adrešu visā Latvijā vairāk nekā 151 000 ir salauztas vai korespondences drošai ievietošanai citādi nepiemērotas pastkastītes, savukārt 2019.gadā agresīvu suņu dēļ cietuši 12 pasta darbinieki. Lai nodrošinātu pasta sūtījumu atbilstošu piegādi, Latvijas pasts” aicina iedzīvotājus sakārtot pastkastītes un pieskatīt savus mājas sargus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.