Menu
 

Sestdiena, 09 Janvāris 2021

Foto: Brāļi Šici Siguldā izcīna Eiropas čempionu titulu, Botam un Plūmem bronza

  • Publicēts Sports

Andris un Juris Šici sestdien Siguldas trasē izcīnījuši zelta medaļu Eiropas čempionātā kamaniņu sportā, kas vienlaikus ir arī Pasaules kausa izcīņas sestais posms. Bronzas godalgas divnieku ekipažu konkurencē ieguva ropažnieki Mārtiņš Bots un Roberts Plūme. Vīru sacensībās Artūrs Dārznieks izcīnīja ceturto vietu, bet Gints Bērziņš – sudraba medaļu U23 vecuma grupā.

Lasīt vairāk...

NATO centra vadītājs: Trampa kontu bloķēšana mainīs sociālo tīklu pieeju informācijas publicēšanai

Sociālo tīklu "Facebook", "Instagram" un "Twitter" lēmums bloķēts ASV prezidenta Donalda Trampa kontus par viņa ierakstiem, kas kūdīja uz vardarbību ASV galvaspilsētā, mainīs sociālo tīklu pieeju informācijas publicēšanai, uzskata Rīgā izvietotā NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju dzelzs līmenim organismā neseko

Par dzelzs līmeni savā organismā nav informēti un tam līdzi neseko 64% Latvijas iedzīvotāji. Lielākā daļa no viņiem (35%) vienkārši nav interesējušies par šādu analīžu veikšanu, bet 29% jūtas labi, tāpēc neuzskata par nepieciešamu veikt papildu pārbaudes, rāda pētījumu aģentūras "Norstat" un "Mēness aptiekas" novembrī veiktā Latvijas iedzīvotāju aptauja.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.